Има едно клише, което казва, че разнообразието е подправката на живота. До голяма степен това е вярно, особено когато става въпрос за секс. Ежедневието на жената с дете е доста натоварено и многообразието започва да липсва. С цел да си наваксат или за да си припомнят добрите стари времена , няколко мами споделиха в доста смели, щури и безразсъдни идеи.

Подбрахме няколко пикантни истории за най-странните, най-дивите и дори най-ужасните места, на които някои дами са се отдавали на любовни приключения.  Ето какво разказаха те, при обещанието, че ще останат анонимни.

  1. Булка на хоризонта

„Направихме го в тоалетната на църквата, в която се венчахме. Бяхме решили да не правим секс през шестте месеца, през които бяхме сгодени. Бяхме доста превъзбудени и разгорещени след церемонията . Вмъкнахме се в тоалетната и го направихме набързо. Дори не свалих сватбената си рокля.”

  1. На път

„Най-гадното място? О, това е лесно. Когато бяхме млади и разкрепостени, предприехме пътешествие и в крайна сметка замръкнахме в едно жалко подобие на мотел. Истинска дупка. Правихме секс, а на следващия ден цялата бях покрита с ухапвания от бълхи. Направо отвратително!”

  1. Ръчна работа

„Задоволих съпруга си с ръка в киното. Филмът беше „Падингтън 2” – хубав филм, но не е точно еротичен, което направи цялото нещо странно и неочаквано. Моля, не ме съдете! Все пак наоколо нямаше деца, които могат да ни видят”!

  1. Дивото зове

„Обичам да правя секс на публични места, така че разполагам с доста голям списък с места, които бих могла да назова. Може би най-шантавото от тях е на капака на джипа, докато бяхме в Кения на сафари по случай медения си месец. Кой знае? Може би някои лъвове ни гледаха!”

  1. Усещане за връзка

„Правихме секс в стаята на родителите ми по време на посещението ни, след погребението на баща ми. Това беше един от онези странни моменти на скръб. Бях толкова тъжна и просто исках да се почувствам свързана със съпруга си.  Сексът на пода в стаята на родителите ми имаше смисъл тогава, въпреки че към днешна дата изглежда странно!”

  1. Ужасно неуважително

„Бях млада и емо и правих секс в гробище, на гроба на някакъв случаен човек. По онова време го раздавах готик мацка и не изпитвах никакво уважение към дупката, където има заровен човек. Очевидно не бих го повторила!”

  1. Спомени от медения месец

„Отидохме в Ирландия и го направихме на една скала, заобиколена от зеленина.  Живописно, но бяхме напълно изложени на показ. Нито дърво, нито нещо, което да ни даде прикритие. Добре че имахме късмет и никой не ни видя. Със сигурност имаше какво да се види!”

  1. Секс парти

„Най-дивото място вероятно беше на секс парти – много завързани очи, маски и какво ли още не други. Отидохме само веднъж, защото ни дойде в повече, но преживяването си остава незабравимо. Бяхме в стая с поне още 15 души и беше доста перзерзно.

  1. Екшън на паркинга

„Изгубих девствеността си на задната седалка на Волво на паркинга на гимназията в 1 през нощта. Мисля, че това се счита за най-гадното място, на което съм го правила. Беше неудобно и твърде публично за първи път. Но поне приключи бързо.”

  1. Конферентната зала

„На масата в конферентната зала! Съпругът ми и аз започнахме да се срещаме на работа. След седмици на флиртове, една вечер просто не издържахме, когато и двамата бяхме останали до късно да работим по проект. Направихме го на масата в конферентната зала и все още се чуди дали някоя от охранителните камери не ни е хванала.”

  1. Надуваем детски замък

„Наехме надуваем замък за рождения ден на моите 4-годишни близначки. След партито, когато децата заспаха, се промъкнахме и го направихме. Беше повече глуповато и смешно отколкото секси, но си е спомен!”

  1. Като в гимназията

„Съпругът ми и аз работим в гимназията – аз преподавам математика, той е треньор по футбол. Правили сме секс в съблекалнята на момчетата, в офиса, в библиотеката… Обществените места са си нашето нещо! Колкото по-странно, толкова по-добре!”