ОВЕН

Идейки си запъхтяна,

вечерта веднъж ...”*

В деня на любовта ви предстои да бъдете щедри в спечелване на сърцето на любимия ви човек. Скъп подарък с еротична закачка ще възпламени празничното ви въображение. С думи ще пожелаете да омаете човека на сърцето си. Огнената ви натура ще има нужда от приземяване и отдаване на нежност.

 ТЕЛЕЦ

„Джени вир водица стана

в цъфналата ръж.”

 Днес ще бъдете инициативни и дори леко неразумни в разходите си за любовни подаръци. А как бихте спечелили сърцето на любимия, ако не се разтворите в щедростта? Ще бъдете силни и настъпателни, дори и нетърпеливи пред лъкатушенията на флирта. Звездите благоприятстват брачните ви партньорства.

 БЛИЗНАЦИ

„Джени зъзне,

Джени пламва изведнъж, ...”

 Ще изпитате всички нюанси на любовта. Не ще ви бъде лесно да сте отстъпчиви, но бъдете любезни. Половинката ви копнее за вашата нежност. Поставете я на първо място, а работата нека бъде някъде по-назад. Умението ви да очаровате хората със словото си, претворете в любовна игра и си осигурете звездна нощ в интимното общуване.

 РАК

„Бърза мокра до колене,

в цъфналата ръж.”

За вас ще разцъфне цветето на любовта именно днес. Организирайте запомняща се вечеря на свещи, която да бъде сбъдване на всички съкровени мечти на половинката ви. Изисканата обстановка ще ви предразположи двамата към по-деликатната и вълнуваща част на нощта.

 ЛЪВ

„Ако някой срещне някой

в цъфналата ръж ...”

 Посрещнете любимия, както се посреща цар или царица. Обсипете го с любовта си. Нека красотата на думите изпълнени с обич да изтрият напрежението от скучното ежедневие. А вие умеете да претворявате живота в луксозно удоволствие. Подарете хубаво бельо! Знакът ще подейства!

ДЕВА

„И целуне този някой,

някого веднъж!”

Любов или работа? Не ви е лесно! Посветете се на онзи човек, който копнее за вашата близост. Похарчете със замах пари за стойностен подарък, който ще ви осигури зашеметяваща емоционално-интимна вечер. Вие също обичате да блестите. По-топъл блясък от любовния няма! Свещи и вино! Топлина и нежност! Какво му трябва на човек?

 ВЕЗНИ

„То нима ще знае всякой,

де, кога, веднъж ...”

Ще следвате неотклонно плановете си за една хармонична любовна среща. Но в главата ви ще бъде финалната и фаза. Ще я преследвате непоколебимо. За тази цел ще се изтупате елегантно, до неотразимост. В любовните ласки бъдете внимателни. Нека емоцията ви бъде земно красива.

 СКОРПИОН

„Някого целувал някой

в цъфналата ръж.”

 Е, вие обичате винаги да сте потайни. Страстите ви са изпепеляващи. Новите интимни отношения ви зареждат и правят по-силни, и по-оригинални. Мощта на сексуалния ви нагон ще бъде усетена от половинката ви. Не случайно се носи славата ви!

 СТРЕЛЕЦ

„Елиза тръгвам аз на път,

към южните морета ...”

 Страстта на Стрелеца винаги повишава градуса на любовните изживявания. Те ще започнат рано-рано в офиса, за да достигнат по-късно връхната точка на емоционалния и любовен екстаз. Стоплете своя партньор или партньорка с вино и целувка!

 КОЗИРОГ

„За теб ще бие туй сърце

до сетния ми ден.”

 Готови сте да пребродите девет планини и чак в десетата да откриете музата на своята любов. Това сте вие - покорители на най-предизвикателното! Но и любовта ще ви се отблагодари с вярност и стабилност. Новият флирт ще ви изненада!

ВОДОЛЕЙ

„И нека в мачтите със вой

бий вятърът свиреп ...”

 Е, бъдете страстни, но и нежни! Създайте в жилището си уютна обстановка за интимността. Бъдете решителни, а и търпеливи към капризите на партньора. Той май флиртува? Иска и да ви омае? Нали? Вашето благородство го вдъхновява.

РИБИ

„Не ще откъсне нивга

той сърцето ми от теб.”

 

О! Нова среща, нов късмет!

Любовта ви ще е като мед!

Деликатни и учтиви,

вие сте дори влюбчиви!

Внимателни, омайни,

нежни и потайни!

Обещание дадеш ли във любов,

ще следваш неотклонно пътя нов!

 

*/Стиховете в кавички са на Робърт Бърнс и са в превод на Владимир Свинтила, 1957 година/

 Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астролога Руслан Борисов - Азарей.