Връзките са трудни, всички го знаем и всички сме наясно, че всеки има нещо, от което се страхува в тях. Човек трябва да вложи много време, усилия и търпение, за да поддържа романтичните си отношения. Нека не забравяме, че всяко човешко същество има свой собствен набор от преживявания, условия и вродени философии, които го правят това, което е. Всички тези фактори също играят основна роля в любовния живот. Звездите, Слънцето и Луната също оказват влияние върху това, от което човек се страхува и как какво действа в една връзка. С две думи, зодиакалните знаци имат значение. Кой е най-големият ви страх в отношенията въз основа на вашия зодиакален знак?

Овен

Да пусне хората, в които е влюбен

Овните обичат твърде бързо и твърде силно. Те не са много адаптивни и им отнема много време, за да свикнат с нови неща. Затова им е много трудно да се освободят след края на една дълга връзка. След като обичат, им е трудно да забравят някого. Следователно, най-големият им страх в отношенията е да пуснат половинката да си тръгне и да продължат напред.

Телец

Той постоянно се страхува, че ще бъде измамен

Този земен знак оценява лоялността с главна буква. Телците са интроверти и не се отварят лесно към хората. Отнема им много време, за да се впуснат във връзка. И дори когато правят това, те го правят с едно отворено око. Те винаги се стресират, когато партньорът им се забавлява с някой друг. Техният страх в отношенията е да не се сблъскат с неверен партньор.

Близнаци

Страхуват се дали ще успеят да запазят връзката

Близнаците са известни със своя чар и общителност. По природа те са свободни души и не отговарят на социалните етикети и правила на любовта и връзката. Те се влюбват твърде често и твърде много пъти. Отвътре обаче не са сигурни какво искат, това важи и когато са във връзка.

Рак

Страхува се, че няма да бъде оценен във връзката

Раците са най-чувствителните, сладки, романтични и истински даващи в любовта. Когато са влюбени и имат връзка, в очите им може да видите сърца. Те очакват всичко да се случва като в романтичен филм, всичко да е цветя и рози, песни и танци. Нещото, което ги плаши, е да бъдат игнорирани от любимия им. Те искат партньорът им да ги цени толкова, колкото и те него.

Лъв

Страхува се да не бъде игнориран от партньора

Лъвовете обичат да бъдат обичани. Независимо дали са във връзка или не, те обичат да са в центъра на всичко, което правят. Изключете прожекторите от тях и те ще бъдат готови да зареват. Тази им характеристика в една връзка се изразява в страх да не бъдат пренебрегнати. Те са горди личности и ще бъде кошмар за тях, ако половинката им ги игнорира.

Дева

Страхува се, че малките неща може да преобърнат връзката

Девите са надеждни. Те имат много високи стандарти и едно подхлъзване на партньорите им ще ги направи раздразнителни. Те се страхуват от най-малките неща, които могат да се объркат. Може да е дреболия като това техният вкус да не съвпада с този на човека до тях.

Везни

Страхуват се да не бъдат заменени от някого, който е по-добър от тях

Знакът Везни се свързва с брак и стабилност. Този въздушен знак е силно социален и е сертифициран като флиртаджията на зодиака и не е изненадващо, че представителите му мразят да бъдат сами. Те са най-уравновесени, когато са в щастлива и забавна връзка. Отвътре обаче са много несигурни. Везните не приемат лесно сърдечни сривове и най-големият им страх е, че партньорът им ще ги напусне заради някой по-красив и по-богат индивиди, което ще ги остави сами в големия лош свят.

Скорпион

Той се страхува да не бъдат разкрити тайните му

Ах, страстните и интензивни Скорпиони. Доверието не им се удава лесно. Те правят всичко в живота си с ясна цел. Мразят, че партньорите им може да имат тайни, но те самите са потайни! Много лицемерно, а? Страхуват се да не бъдат измамени от половинката си.

Стрелец

Страхува се, че партньорът му ще се отегчи от него

Стрелците са пламенни, страстни и много, много привлекателни. Когато са във връзка, те глезят партньорите си с любов и внимание, карайки ги да се чувстват като крал/кралица. Имат приключенска жилка. Така че страхът, който те имат в една връзка, както и техните партньори, е, че може да се отегчат твърде скоро!

Козирог

Страхува се от разногласия в една връзка

Козирозите също като Лъвовете обичат вниманието. Но разликата е, че те никога няма да го признаят. Мразят, когато някой докаже, че грешат. И мразят разногласията. Заради това, когато са във връзка, те се страхуват, че партньорите им няма да се съгласят с тях на публично място.

Водолей

Страхува се от привързаности и загуба на свобода

Водолеите са свободолюбиви и непокорни. Те много обичат свободата си. Най-големият страх, който може да имат в една връзка, е свободата им да бъде загубена.

Риби

Те се страхуват, че интелектуалната връзка ще бъде загубена

Рибите обичат мозъците им да бъдат постоянно стимулирани от интелекта. Те със сигурност могат да се нарекат сапиосексуални. Така че най-големият страх за тях в една връзка би бил, че партньорът им може скоро да загуби интелектуалната си привлекателност. Мразят да се занимават с някого, който не отговаря на тяхното ниво на интелигентност.