Новата седмица ще е изпълнена с много емоции за някои от зодиите. Вижте какво ви очаква според астролозите:

Дева

През тази седмица може да ескалират събития, които да променят фона ви на съществуване, включително този, който се отнася до дом, семейство, недвижимо имущество. Може да вземете дългосрочни решения, които да се отразят за дълго и да прорастват през цялата идна година, това може да са идеи, предложения, получени новини, които да обогатят средата ви, да я хармонизират, а могат и да нараснат членовете на семейството. Не е изключено и да си устроите малък празник у дома следствие на горе-описаните варианти.

Ескалиращо напрежение между вас и партньори-лични или делови, евентуална конкуренция и дори откровени недоброжелатели- сега могат да се превъртят във ваша полза, да се изчистят евентуални недоразумения и т.н.

Водите много конструктивни, полезни разговори, чувате думи, които докосват сърцето ви. Самите вие имате особено въздействащ на околните изказ, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите.

Все пак, ако има нещо, което ви мъчи и трябва да насочите в една по-позитивна посока, то засяга деца или отново-партньори- през последните дни на периода ще се прояви, оценете го, за да вземете адекватни мерки, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Лъв

Ако работата ви е творческа, дава ви се известна свобода на действие или имате собствен бизнес, тогава през настоящия период можете да направите пробив в избраното от вас направление стига и самите вие да сте по-инициативни, да преговаряте за интересите си.

Повечето от вас ще получат новини, които силно ще ги въодушевят, ще порадват сърцето им. Това може да са известия, разговори и преговори с любими хора-от деца до партньори, които са повод за гордост или чувство за щастие.

Рутинните ангажименти ви натоварват, тенденцията ще расте и може би е добре да се замислите, ако това е твърде потискащо за вас, да промените нещо, за да не пострада и физическото ви здраве. Моментът е подходящ да се справите с конкуренция, онова, което ви дразни, да го превъртите във ваша полза и като получите подкрепа от енергични, инициативни личности.

В дома ви също могат да възникнат позитивни преобразувания, може да освежите атмосферата по различни начини и поводи, които възникват…Радвате се на подкрепа, добронамереност от близки и роднини.

Рак

Ежедневието на повечето от вас е доста динамично, напрегнато, но сега се появяват внезапни, бързи шансове да превъртите всички предизвикателства във ваша полза. В този процес може да проведете разяснителни разговори, да преговаряте за интересите си и успехите, които постигнете да ви влияят позитивно на професионалната реализация през идната година, а може и много по-дълго. Сега е моментът да подействате позитивно на кариерното си развитие и колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по-значими могат да успехите ви.

Не пренебрегвайте идеи и предложения, които застават на пътя ви, може да са вашия шанс да се изкачите на едно по-високо социално ниво, ако нямате работа- сега можете да си намерите такава.

Вашите партньорски отношения също могат да преминат на ново и по-позитивно ниво като кроите планове за по-далечното бъдеще, ако решите да пътувате…

Под влияние сте на силни романтични преживявания, ако изпитвате вид неудовлетворение може рязко да смените посоката, поне тактиката от края на тази седмица и през следващата, така че отношенията ви да се тестват за здравина…

Близнаци

През тази седмица популярността ви стремително расте, възможно е да се появят личности, които да се окажат „неслучайни“ в живота ви и да ви укажат благотворно въздействие за дълго- за идната година или и през следващите години, да се превърнат в мост към успехите ви. Преговаряйте, бъдете социално активни, за да усилите тази тенденция. Може да получите предложения или да чуете новини, които да променят общественото ви положение.

Ако сте обвързани, тогава може да скрепите отношенията си чрез общи и обогатяващи проекти, например, ако не сте сключили брак-това да се появи като възможност, да се обсъди, но може и да нещо друго. Каквото и да е, подходящо е да се възползвате от опеката на звездите в това поле на влияние.

Ако сте сами- флирт може да прерасне в нещо сериозно…

На работното ви място също се появяват възможности да осъществите ваше желание, представяте се в особена светлина, действате креативно и гъвкаво и това е във ваша полза. В повечето случаи намирате подкрепа от страна на колеги и не само…справяте се с нараснала конкуренция, която в последно време тормозеше мнозина или преобръщате предизвикателствата във ваша полза.

Телец

През тази седмица се появяват възможности да подействате позитивно на материалното си състояние като преговаряте за интересите си, възползвате се от тайна или неочаквана подкрепа, пред вас се оформят внезапни алтернативи за развитие, особено, ако ги търсите, тенденцията дори може да ви изненада като внезапно отключващ се шанс.

На този етап благосъстоянието ви е пряко свързано с подкрепата, която можете да получите от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности, институции и ето, че се намират хора, които силно ви подкрепят и могат да се превърнат в мост към успехите ви. Усилете тази тенденция.

Човек от близкото ви обкръжение може да ви указва силно психологично въздействие, да обсебва вниманието ви, да променя бъдещите ви планове. Ако имате връзка, която е здрава, то тя може да стане още по-здрава. Същевременно отношенията на повечето от вас са в етап на своеобразен тест за издръжливост, така че ако има някакви ерозивни процеси, то те също ще се проявят.

Ако сте сами, през тази седмица можете да срещнете любовта, която да е особено романтична, може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви.

Популярността ви расте по различни поводи и може да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив- следствие на собствената ви инициативност или подкрепа, която ще получите.

Овен

През тази седмица много от предизвикателствата пред вас ще се превърнат в допълнителни възможности или стимули да реализирате скрити проекти, които влияят на вашия имидж и обществено положение, може просто да не афиширате всички ваши намерения, а само да ги извадите на бял свят като следствие и постигнат резултат.

В повечето случаи постигате целите си чрез обходни пътища, откривате нещо полезно и обогатяващо извън близкото ви обкръжение и така можете да сбъднете ваша съкровена мечта.

През тази седмица можете да откриете алтернативи за печалба, ако позициите ви не го позволяват, тогава се радвате на неявна, неочаквана опека и т.н.

Информационният поток е много усилен, личности стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, също- влиятелни, важни за вас личности- са проводник на идеи, предложения, възможности, които ще разширят хоризонтите пред вас.

Добре се справяте с придвижване на документи, водене на преговори, подходящо време за само-реклама.

В любовта ви владеят силни страсти, интуитивно усещате какво иска вашият партньор, а това може да скрепи отношенията ви, стига да искате. Някой от вас може да са изкушени от тайна или паралелна връзка, която ще има някакви дългосрочни последици или няма да се разпадне лесно.

В петък и събота участвате в шумни дебати, ако има нещо ерозивно и зад гърбави- ще се осветли.

В събота и неделя рязко се променя настроението ви, набелязват се силни и слаби звена, оценете ги…

Седмичен хороскоп: вижте какво очаква различните зодии следващите дни ЧАСТ IСлънцето влиза в Стрелец през следващите дни

Източник: horoskop-astrom.com