През новата седмица Слънцето влиза в Стрелец на 23.11.2018 година. Новата делова седмица ще бъде изключително динамична сама по себе си. Успехът е буквално на една крачка пред вас, но имате сериозна възможност да го достигнете в пълният му капацитет!

Не подценявайте трудностите, ами се опитайте да се възползвате от тях! Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. 

Вижте хороскопът за седмицата на шест от зодиите:

Риби

През тази седмица могат да възникнат интересни идеи и предложения, които да преобразят социалния ви статус за цялата идна година. Полезно е самите вие да бъдете максимално инициативни, да преговаряте за интересите си, дори дребни действия могат да имат широко отражение.

Вашите действия през настоящия период срещат подкрепа и разбиране от страна на влиятелни или власт-имащи личности, в друг вариант- това е повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да се справите с нараснала конкуренция в последно време или откровени недоброжелатели.

Добре се развиват дела свързани с документи, пътувания, премествания, юридически казуси, ако това ви интересува.

През последните дни от седмицата нарастват изискванията към вас, все повече ще се налага да се доказвате, помислете до къде може или трябва да се простират диалогичността и компромиса и откъде- трябва да проявявате твърдост, за да позволите да ви изместят, подменят интересите ви и т.н.

Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

Водолей

Популярността ви и подкрепата от страна на околните постепенно нараства, вие имате на кого да разчитате при нужда, в друг вариант- заемате нови и по-високи позиции в колектив, а може и да смените средата си на съществуване и това в повечето случаи ще се отчете за позитивно обстоятелство.

Информационният поток е много усилен, получавате интересни известия, понякога изненадващи и в повечето случаи- даващи ви внезапни шансове да се изкачите на по-високо социално ниво, да повишите доходите си, да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение.

Възникват и алтернативи за печалба, допълнителни или нерегламентирани доходи, в друг случай- това е тайна или неочаквана опека  от влиятелна, власт-имаща персона и т.н. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите, усилете тази тенденция, търсете връзки, подкрепа и ще ги получите.

В края на периода и през последните дни ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм, ако има нещо скрито или извън контрола ви, то ескалира, за да му обърнете внимание, за да вземете мерки и да не го провлачвате през идния месец…

Козирог

Възникват интересни идеи и възможности, които могат да повлияят позитивно на фона ви на съществуване, да снемат евентуално напрежение, което се отнася до вашия дом, семейство, това също може да са приоритети отнасящи се до место-живеене, недвижимо имущество и т.н. Възползвайте се от подкрепата на звездите и съзнателно чрез собствената ви инициативност насочвайте, обмислете възникващи идеи, преговаряйте, това може да преобрази средата ви на съществуване през 2019 година и за по-дълго…

Ако има нещо тайно или стоящо зад гърба ви, извън контрола ви, то ще се прояви. През втората част на седмицата и особено през последните дни, вие може рязко да промените подхода си, за да вземете нещата в свои ръце, ще действате волево, до краен предел, ще притежавате голяма сила и тя ще нараства, дали ще извлечете ползи или не- много зависи да не прекрачвате определени граници на добрия тон, да проявявате по-голяма диалогичност и т.н.

Стрелец

Вашата социална активност расте, често се оказвате в център от внимание, дебати и т.н. Възникват интересни идеи, които ако реализирате могат да се превърнат в отправна точка за успехи през цялата идна година, а може и много по-дълго.

Намирате начини да порадвате сърцето си като се отдавате на хоби, получавате сърдечна радост от партньори или деца, ако имате такива. Ако не- ежедневието ви се разнообразява с нови ангажименти, творчески проекти, които утвърждават авторитета ви, разширяват хоризонтите пред вас.

В дома ви също могат да възникнат позитивни преобразувания, напрежение, което ескалираше през последните седмици- сега намира подходящ отдушник по различни начини и поводи. Вие самите може да усилите тази тенденция, като проявите повече внимание и загриженост към близките си.

Друга водеща тема е материалното ви състояние, при мнозина то е усложнено, нека това не се превърне в повод за недоразумения, избягвайте рискови действия през последните дни, които допълнително могат да ви дестабилизират финансово. Оценете всички пробойни и ги отстранете, вероятно сами ще се ориентирате в тази посока и ще промените нещо в подхода си и така е правилно…

Скорпион

Вие сте под силната опека на Венера, с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение, може да сбъднете ваша съкровена мечта, романтичните ви настроения са повод да срещнете любовта или да скрепите настоящи отношения, ако това ви интересува.

Водеща тема за мнозина е да повишат благосъстоянието си, сега е моментът да бъдете максимално инициативни в тази посока, някой от шансовете могат да застават сами на пътя ви под формата на предложения, а други- сами да предизвикате. Договорки, идеи, новини- могат да преобразят материалния ви положение, може да получите някакъв подарък от Съдбата…

До петък ежедневието ви е динамично, носи ви изненади и в повечето случаи са позитивни, ако условията ви на труд го позволяват може да ви повишат, ако това е невъзможно- получавате бонус, морално поощрение, превъртате предизвикателства във ваша полза.

През последните дни от периода информационният поток се усилва- набелязват се силни и слаби звена по пътя ви към успеха, навлизате в период, през който трябва да отстоявате ваши завоювани позиции, като отстоявате мнението си твърдо, не позволявате на околните да налагат волята си, да подменят интересите ви и т.н. В началото винаги по-лесно се влияе, усилете позитивите и своевременно стопирайте евентуални провокации, преди да са прораснали. Не пренебрегвайте чутото, вътрешния си глас, вид подсказки в тази посока и т.н.

Везни

През тази седмица вашата социална активност ще ви донесе важни, полезни новини, може да ви срещне с неслучайни хора, които се превърнат в мост към успехите ви, може да сключите дълготрайни договори, да разширите вашето влияние, да заемете по-добри позиции в колектив. Онова, което възникне като идея или предложение може да се превърне в отправна точка за бъдещ просперитет. Възползвайте се от опеката на звездите и усилете тази тенденция.

Удачен период да се справите с напрежение на работното ви място, което беше свързано с конкуренция, нови условия на труд, при това-често изпитващи търпението ви. Сега се появява шанс да превъртите предизвикателствата в полза, това да въздейства обогатяващо като повишите доходите си, а ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава- поне можете да получите морално удовлетворение.

Друг водещ фокус е вашият дом и семейство, в този сектор се разместват пластове за дълго, през последните дни на периода това е все по-силен фокус, хубаво е да набележите слабите звена, да изчистите евентуални недоразумения, да излезете извън сянката на авторитетна или по-възрастна личност, като очертаете ясни граници, правила и т.н. В друг вариант това са имотни казуси, които се заплитат, пазете се от подвеждане, не пренебрегвайте подробности, дори и дребни, вземете своевременни мерки, за да се предпазите от загуби- буквално или в по-широк смисъл.

Какво ще се случи през новата седмица според астролозите? ЧАСТ IIВижте седмичния хороскоп

Източник: horoskop-astrom.com