Съвременната жена се стреми към толкова много неща, че понякога не успява да се справи със собствената си връзка. За да помогне на тези дами, sanovnikat.com събра няколко фрази, които ще им помогнат да запазят хармонията в отношенията.

 

Как се чувстваш?

Мъжете се нуждаят от грижи не по-малко от жените. Ако се интересувате от благополучието на партньора си, тогава той ще разбере, че вие скъп като близък човек, а не само като креватен и социален партньор. Мъжете са доволни, когато се отнасяте с разбиране към тях.

Чувствам се сигурна до теб. Не бих могла да го направя без теб!

Тези думи вдъхновяват мъжът, той чувства, че е ценен, и че жената има нужда от него. Ако редовно чува подобни фрази, ще се опита да отговори на очакванията на своята избраница.

Гордея се с теб! Знам, че можеш да се справиш!

Мъдрата жена, която вижда истински герой в своя мъж и открито му го декларира, винаги ще бъде обичана и желана. И винаги ще бъде на първо място! Мъжът трябва да разбере, че във всяка ситуация може да разчита на своята избраница, за да получи подкрепа и признание. Тогава той ще обърне планини за вас, лесно преодолявайки всякакви трудности по пътя си.

Нека да прекараме вечерта у дома…

Мнозина се оплакват от рутината, мрънкат постоянно, че отношенията им са станали твърде скучни.

Затова вземете всичко в свои ръце и подарете на мъжа си една незабравима вечер!

Отидете заедно там, където никога не сте били, променете средата.

Това ще даде положителни емоции на вас, както и на него, и ще изведе взаимоотношенията ви на съвсем ново ниво.

Искам те! Подлудяваш ме! Не спирай!

Всяка една от вас навярно добре познава своя мъж, така че определено ще усети какво иска да чуе по време на интимност (и не само). Не се страхувайте да кажете на партньора си всичко, което чувствате към него. Поемете инициативата в леглото по-често.

Благодаря! Наистина ценя всичко, което правиш за мен!

Оценявайте усилията на партньора си и той ще продължи да ви радва с внимание и грижи. Няма нужда да го съжалявате, трябва да му благодарите, и тогава той ще се почувства като истински герой.

Обичам те много! Обичам твоята прегръдка – усмивка – присъствие!

Когато искрено правите подобни признания, вашият мъж ще се почувства щастлив и уверен. Той ще бъде благодарен на съдбата, че вие срещнал. Една мъдра жена ще докаже на своя любим, че е скъп и обичан. А за него, освен нея, никой друг няма да бъде по-ценен.