Срещали сте се достатъчно пъти, за да се стигне до интимни моменти. Прекрачили сте границата на задръжките и сте се озовали в леглото в гореща ситуация.
В един момент обаче музиката спира и всичко се обърква, защото малкото му приятелче е отказало да се изправи.


1. Не реагирай спонтанно и агресивно!
Съвсем нормално е да ти стане неприятно и да се почувстваш недостатъчно секси. Не скачай, не започвай да се обличаш, докато гневно си мърмориш.
Така със сигурност ще го потиснеш и шансовете ви да опитате отново ще намалеят драстично. Опитай се да запазиш спокойствие и да му покажеш, че за теб това не е фатална ситуация. Така ще му вдъхнеш увереност и хм...може и да стане.

2. Опитай се да откриеш причината.
Не става въпрос да  изправиш гаджето си на  кръстосан разпит.
Включи интуицията си и в степента, в която го познаваш , се опитай да прецениш дали нещо не му създава неудобство. Ако сте в твоята стая, силно вероятно е да се смути от плюшените ти играчки, розовите панделки, домашния ти любимец или просто от новото място (Същото важи и за обратния вариант- фасове, бутилки или снимки и вещи на бившия ти ). Ако сте на гости у тях пък, може  да се притеснява от дома си - дали е чисто и подредено, дали се чувстваш достатьчно  добре там. Понякога от факта, че те харесват прекалено много, момчетата губят връзка между тях и своя малък приятел и това ги поставя в доста неловка позиция.

3. Закрепи ситуацията с едно малко.Ако се е парализирал до степен, в която не може дори да говори, няма нищо лошо в това да си кажете няколко пъти „Наздраве“.
Това ще го отпусне със сигурност, както и теб. Но ако се окаже, че е попрекалил с алкохола или други медикаменти, си е съвсем в реда на нещата да останеш „на сухо“ през нощта.

4. 100% няма как да не си чувала за афродизиак!
Отдавна четем и слушаме за прословутите храни, които подхранват либидото.
Ако сте започнали с неуспешната любовна игра в сравнително ранните часове на вечерта, можеш да поръчаш суши например и да хапнете преди да опитате да продължите. За десерт   добави шоколад или мед по особено привлекателен за него начин, със сигурност ще прекарате нощта далеч по-добре. В краен случай твоят човек  може да се окаже просто гладен и един обикновен  сандвич би свършил добра работа. Все пак „гладна мечка хоро не играе“.

5. Довери се на „добрата стара свирка“.
Ако гореизброените варианти за повдигане на „самочувствието“ му не са довели до желаното развитие, ти остава да се довериш на един стар, но изпитан метод за „повдигане на самолета“- фелациото.
В случай, че си достатъчно добра и упорита, успехът ти  е сигурен. Отпусни се, кажи си, че всичко е наред и без да натягаш прекалено(което би довело нещата до пълен крах), се постарай да го предразположиш за по-горещата част от вечерта.

6. Разговорът също е добър вариант.
Възможно е това да не е вашата вечер. Опитали сте всичко, но така и не се получава. Ако държиш на него, поговорете, но бъди максимално деликатна.
Похвали уменията му в целувките, увери го, че се чувстваш добре в компанията му и му предложи да ти сподели какво го притеснява. Ако е съвсем честен, проблемът ще се разреши. Нормално  е и нещо в теб да го разконцентрира (мъжете имат своите странности). Ако   успеете да фиксирате проблема и да премахнете неудобството, остани с него през нощта (утрото винаги е по-мъдро от вечерта). Но ако откаже да говори, най -добре е да  спите поотделно, всеки в своя дом.

TrafficNews.bg