Ролевата игра е добър начин да обновите своите чувства, да внесете нови усещания във взаимоотношенията си с вашия партньор и да им придадете пикантност. Случва се, след няколко години, а понякога дори и след няколко месеца, съвместен живот в сексуалните отношения между партньорите да възникнат проблеми – понякога неудовлетворение, понякога дори и скука. Сексът вече не се възприема, като нещо прекрасно, а по-скоро става нещо обичайно и на него започва да се гледа като задължение, а не като удоволствие.

Ако искате вашият сексуален живот още дълго да ви доставял само удоволствие, ви предлагаме да се запознаете с някои от най-разпространени, но в същото време достатъчно интересни, ролеви игри в леглото. Може би, ще ви е приятно да опитате някои от тях с вашия партньор…

  1. Строгата господарка – покорният роб

Тази ролева игра заема почетното първо място за популярност сред секс игрите. Разиграването на подобна ситуация, е достатъчно лесно в домашни условия. Вие трябва да бъдете властна и силна, а той да се почувства беззащитен. Вие – управлявате, той се подчинява. Всички ваши заповеди и желания трябва да бъдат изпълнени. Но все пак не се увличайте и не забравяйте, че играта трябва да е удоволствие и за двамата.

  1. Стриптизьорка – клиент

В тази игра жената изпълнява главна роля. Така че, трябва да се подготвите предварително за стриптийза, който мислите да направите пред партньора си.

Да направите стриптийз у дома е много лесно – достатъчни са ви приглушена светлина, по възможност лампи или свещи в червено, за да създадете правилната еротична обстановка, и подходяща музика. Красивия еротичен «личен» танц, вашият мъж няма да забрави дълго време. Всички ваши усилия и времето, отделено за подготовка, ще бъдат възнаградени: след такова еротично шоу, добрият секс ви е гарантиран.

  1. Учителка – баща на провинил се ученик

Истината е, че много мъже са мечтали за секс с учителка. Нещо повече, в техните фантазии, тя непременно е млада, сексапилна, красива, със стилни очила и с показалка. Ако и вашият партньор има подобна секс фантазия, защо да не му доставите удоволствие и да я превърнете в реалност. Облечете се в стилен костюм с къси пола, обуйте си дълги чорапи, сложете си очила и вземате показалка в ръка. Представете си, че сте строга учителка, която мъмри провинил се ученик, а «бащата» слуша всичко отстрани. В резултат на това, той едва ли би ви устоял –  вие сте строга, но и много секси учителка.

  1. Жена – любовник

Разиграйте сценка, в която, както в толкова много вицове, съпругът заминава в командировка, а вие сте поканили любовника си. Вие не можете да се появяват заедно и за това, всичко трябва да се пази в тайна. Ако наистина сте в състояние да влезете в определените ви роли, незабравимият секс ви е гарантиран.

  1. Доктор – пациент. Медицинска сестра – болен

Халат, касинка… Лекарят може да бъдете както вие, така и вашият партньор. Това, което бихте могли да разиграете в тази ситуация зависи само и единствено от вашите фантазии и предпочитания – медицински преглед, превръзка на болен, първа помощ  и т.н.

  1. Пожарникар – пострадала

За тази игра ще ви е необходима не малка подготовка. За да постигнете реалистичност, ще ви е нужен костюм (може да потърсите в магазин за маскарадни костюми). Ще трябва да разиграете цял спектакъл: вие ще сте жертва на пожара, а мъжът ви – спасител, който трябва да преодолее различни препятствия по пътя си, за да достигне до вас.

  1. “Както на филм”

Ако вие и вашият възлюбен искате да се почувствате като истински актьори, изпълняващи главни роли, то това е фантазия, която можете лесно да превърнете в реалност. Вземете видеокамера, намерете “правилния ъгъл” на нивото на леглото и снимайте собствения си филм, колкото искате. Трябва, обаче, наистина да си вярвате един на друг, за да заснемете такова домашно видео! А после, след всяко гледане на домашния ви филм, пробуждането на  чувствата и емоциите ви е гарантирано.

  1. Водопроводчик – “повреден кран” – домакиня

Любимият ви и неповторим мъж, може да облече старото си спорт яке, панталони с протрити колене, за по-голяма достоверност да преметне торба с инструменти през рамото и да нахлупи над очите си бейзболна шапка… И този външен вид може наистина да ви подейства възбуждащо – повярвайте! Така дегизиран той звъни на вратата, а вие – като загрижена домакина, го водите в кухнята или банята, където се намира въпросния повреден кран. От тук нататък действието може да се развие върху кухненската маса или на пода, или където другаде намерите за добре, но със сигурност това ще ви донесе много нови емоции.

Не е необходимо винаги да правите предварителни планове за действие, да измисляте роли, да търсите костюми и т.н. Много често, напълно спонтанно възникват особено добри и неприлични идеи. Разбира се, всичко зависи от настроението и желанията ви.  Така може и след десет години съвместен живот, внезапното да видите човек до вас в съвсем нова светлина. И може дори и да се влюбите в него отново… Важното е да не се притеснявате от своите желания, да експериментиране и да не спирате да се изненадвате един друг!.