Разнообразието е важно. Затова  е чудесна идея да се експериментира с различни похвати, за да направите сексуалния си живот по вълнуващ. Ето няколко прости, но свежи идеи.

  1. Бомба със закъснител

Трябва ти: часовник с таймер.

Как се играе: Изберете времеви интервал - 20 минути, например. Колкото и време да изберете, използвайте го за да се „дразните“ с целувки, докосвания и каквито други средства използвате за форплей. Каквото и да правите, не допускайте да има проникване, докато уреченото време не изтече.

Защо: повечето двойки са превърнали предиграта в скучно занимание, което просто трябва да се мине, за да се стигне до същинската част. Условията на „Бомба със закъснител“ ви карат да обърнете повече внимание на ласките си, нажежавайки настроението на макс. С времето ще ставате все по-креативни с похватите си.

  1. Невиждащото око

Трябва ти: шал, вратовръзка или кърпа.

 Как се играе: Завържи очите му. Заведи го до леглото или друга място, по твое желание. Започни да го съблазняваш – бавно, безмилостно, сластно – така, както ти харесва. Всичко е в твои ръце. Нека възбудата му те води.

Защо: това, че той не вижда какво става по време на секс има две основни преимущества – липсата на едно от сетивата драматично усилва чувствеността на останалите, особено допира. От психологическа гледна точка, това засилва чувството за безпомощност, което също е възбуждащо. И двете са мощен афродизиак.

  1. Мръснишки карти

Трябва ти: тесте с карти и таймер.

Как се играе: определете значението на всяка карта. Купите означават „целувка“, спатиите „орален секс“, карите „стимулация с ръце“, пиките „масаж“. Числото на картата обозначава колко секунди трябва да се отдели да се направи определеното действие. Редувайте се да теглите карти и изпълнявате условията.

Защо: вълнуващата игра ще разнообрази предиграта и ще ви остави да искате много, много повече. Разнообразете я, като удължите времето – вместо секунди, числата могат да се броят за минути.

  1. Торбичка с изненади

Трябва ти: една платнена торба, любимите ви секс играчки и нещо за завързване на очите.

Как се играе: Сложете всичките си любими секс играчки в торбата. Един от вас трябва да бъде със завързани очи, да бръкне вътре и да извади играчка. Това е играчката, която ще използвате за предиграта тази вечер.

Защо: секс играчките са супер, но понякога не ви е възможно да решите коя да използвате. Оставете това на шанса.

  1. Хвърлете зара

Трябва ти: два зара.

Как се играе: Определете на всяка стойност на зара определен сексуален акт (запишете на лист, за да не забравите кое какво е). Може едното да е той да отърква пениса в гърдите ти,а другото – да те оближе отдолу. Играта не приключва, докато не са ви се паднали всички числа.

Защо: Това също ще ви провокира да прекарате повече време в предигра.