Една група момичета в Пловдив са насочили от край време мерниците си към младите, заможни и красиви футболисти, които вадят прехраната си в местните отбори. Първоначално идеята ни бе да ви покажем коя мадама с кой футболист се е „уредила”, но след няколко разговора с просветени и участвали в забивките между пловдивските красавици и „ритнитопковците” ни, се добрахме до доста по-пикантни подробности и факти, които в следващите редове смятаме да споделим с вас!

Оказа се, че мъжките достойнства и финансовите възможности на голяма част от футболистите играли в пловдивските грандове са известни, макар и  само на един определен кръг елитни мацки, които щедро споделиха с нас информацията си, събирана на око, и които обаче ни помолиха за конфиденциалност.

Първото, което разбрахме е, че футболистът с най-голямо мъжко достойнство играл под тепетата се казва Фло Лучини. Френският вратар на Локо Пловдив, от времето на Коко Динев, можел да се похвали, освен с голямата си заплата и с цели 26 см. Съотборникът му по това време Данчо Тодоров неведнъж е възкликвал, кръстейки се под душовете: „Брат, това не може да е истина!”

Други видни плейбои в Пловдив са били Джереми Родригес и Сержиньо, които успели да прекарат през спалните си не една и две от топ танцьорките в нощните заведения на града.

„В момента има ужасна криза на качествени бройки сред футболистите”, заяви пред TrafficNews.bg една от редовните участнички във футболните среднощни купони, която пожела да остане анонимна. „Какви пичове имаше само до преди година-две, първо в Локо, а след това и в Ботев. Тези от Лаута обожаваха нощния живот, никой грях не им беше чужд, за разлика от тези от Колежа, които предпочитаха да се забавляват в по-тесен кръг в баровските квартири наети им  от ръководството. Лично съм пробвала и един от служебните джипове, които от Ботев раздадоха на чужденците. В момента в двата отбора няма никакво „качество”. Половината нямат пари и за таксита, още по-малко за забавления. На всичко отгоре няма и такива като Фло!” – тъжно констатира нашата информаторка.

Гладът за качествена „стока” под тепетата застрашава половинките на вече отдавна „арестуваните” футболисти. Играчи като Дани Кики, Тодор Неделев и Жоро Стефанов, все повече са застрашени от старите „пуми” в бизнеса. Сериозно недоумение сред търсачките на футболни ласки и заплати буди постъпката на бившето гадже на Тодор Неделев – Стиляна Чанкова, която изтърва влюбения до уши в нея талант дни преди халфът да подпише договор за 40 хиляди евро на месец. В момента Неделев се е насочил към съблазнителната Вили Томова. Един от най-големите плейбои в Пловдив – Дани Кики, от години пък е „закарфичен” за яростната фенка на Ботев – Антония. Принцът на Пловдив Тодор Тимонов също отдавна си намери „лимонена” принцеса - манекенката  Таня Врачева. Георги Стефанов е приел в ложата си апетитната танцьорка – Ивон Шопова. Централният защитник на Локомотив Христо Стамов от близо година е в мрежите на лекоатлетката Кристина Димитрова, която всъщност страда за футболист на Ботев.

„Най-апетитни са чужденците, дошли тук само за пари и жени.” – споделя друга участничка в лова на футболисти. „Важно е да се следи кой футболист кога се присъединява към даден отбор. Задължително е да му намериш фейсбука или телефона и да започнеш да си пишеш с него още докато е на подготвителен лагер. В лагерната обстановка, момчетата зажадняват за женски ласки и лесно могат да бъдат омагьосани, а след това и с месеци ползвани.” – разкрива „пумата” и отново започва да скърби за старите времена:

„Няма пари вече в пловдивския футбол. Няма да забравя как Джереми съблазни бедна сервитьорка от пловдивски бар, а момичето взе пари назаем, за да му ги даде, за да може той да отиде в София. Няколко седмици след това, тя ми се оплака, че дори не е успяла да преспи с него, а от парите все още няма и следа. За финал ще ви разкрия, че някои от футболистите предпочитаха не само момичета!” 

Вижте галерията ни със снимки на половинките на местните футболни звезди, които са на мода в момента долу в статията!

Защо ученици правиха секс на пейка в парка - ВИЖТЕ ТУК

Екип на TrafficNews.bg