Винаги сме вярвали, че сексуално пристрастените хора са някаква форма на полови богове, чиято полова сила не може да бъде понесена само от една жена. Когато чуем сексуално пристрастен, винаги си представяхме Рон Джереми, но германските учени подло ни отнемат тази привилегия и разкриват тайната зад това особено полово заболяване.

Вижте митовете, в които със сигурност вярвате. Съвместна работа между немски и хърватски учени е успяла да разкрие истината за половите "атлети":

1. Пристрастените към мачкането на чаршафи не са особено щастливи в леглото и често се доказват като изключително анти-социални хора.

2. Освен желанието за повече секс, тези хора най-често са пристрастени към порното, плащат за услугите на проститутки и прегряват еротичните горещи линии на телефона.

3. Два научни екипа са установили, че мъжете много често могат да имат здравословни проблеми, които се свързват с еректилната дисфункция и точно по тази причина изпитват нуждата да търсят нови и нови партньорки, с които да доказват на себе си, че са добри в леглото.

4. Всеки човек е изложен на подобна опасност, ако се окаже, че неговата партньорка не желае да бъде сексуално ангажирана. Тогава най-често се стига до гледането на тонове порнография и безкрайна мастурбация. В този ред на мисли, ние сигурни сме единствените девственици пристрастени към секса!

5. Хората с такива проблеми не са подходящи за дълготрайна връзка и най-често скучаят в леглото и извън него. Наличието на определени дисфункции помага за този проблем и рефлектира върху желанието за обвързване, както и върху покупките на виагра.

6. Половите активисти са най-уязвими към депресия, ниско самочувствие и срам от безкрайните инвестирани часове с Лили и Деси.  Учените не казват нищо за хората със златна карта в xHamster и Tube8, което означава, че сме в безопасност!

TrafficNews.bg