Еротичен клуб от ново поколение отваря врати в четвъртък (20 септември), а ексклузивен гост на разтърсващото събитие ще бъде сексбомбата Lady B. Клуб "Силикон" е мястото, където пловдивчани и гостите на града ще сбъдват своите мокри сънища. Гарантирано. Отдавна под тепетата имаше нужда от еротик клуб, където всеки клиент да се чувства специален и да се радва на индивидуално отношение.

"Силикон" ще бъде точно такъв. В него фантазиите на посетителите ще бъдат закон. Те ще се превръщат в реалност и то в обстановка, предразполагаща за наистина незабравими изживявания. Положителните емоции са гарантирани. Клуб "Силикон" моментално ще стане притегателен за хората, които искат или са свикнали да се забавляват на макс. 20 умопомрачителни красавици ще се грижат прищевките на клиентите да се задоволяват на мига. Разнообразието от толкова надарени и сластни мадами няма еталон в Пловдив.

ВИП сепарета ще правят, така че розовите щения на баровците да не се набиват на очи. Частен пилон и завеси могат да отделят желаещите. Клубът ще побира над 70 посетители. Естествено - градусът на настроението ще се вдига и с богат избор от питиета. Маркови и отлежали еликсири и оригинални кубински пури в комбинация със секси зрелища ще Ви пренесат в света на еротичната съблазън, за която само сте мечтали.

Обгрижването на клиентите ще бъде издигнато в култ. За целта ще има нововъведения и новаторски решения, възможни само и единствено в клуб "Силикон".

Едно от тях ще бъде опцията самата Lady B да танцува на ергенски или еротик партита. Прелестната певица, която е олицетворение на греха и похотта, може да е "магистрала" към най-смелите Ви розови блянове. Playmate show е друга възможност, която не е за пропускане. Знойни момичета от кориците на списанията и вестниците ще са на една ръка разстояние... Всяка една от над 20-те страстни дами от клуб "Силикон" ще ви прави компания по време на коктейли, посещения в казина, вечери или други мероприятия.

Това неописуемо удоволствие ще става факт на цената на само 1 бутилка италианско шампанско. Музикалният фон в клуб "Силикон" ще бъде също толкова разнообразен, колкото и набора от различни еротик похвати на хубавиците на пилоните. Няма никакво съмнение, че от четвъртък нататък Пловдив няма да е същия.

Градът ще предлага място, в което и най-дръзките щения ще бъдат удовлетворявани. Клуб "Силикон" ще Ви заведе там, където забавлението и удоволствието си дават среща.

Клуб "Силикон" се намира на улица "Победа" №11 в Кършияка, до моста на Герджика!

Оpen партито на 20 септември ще стартира в 22:00 часа, а провокативната Lady B ще е гост в цели три поредни нощи. Не пропускайте да присъствате на розовото земетресение, епицентър, на което ще бъде клуб "Силикон".

Стефан Марлов