Овен

Днес трябва да се възползвате от шанса за засилване на връзката ви. Укрепете съществуващите взаимоотношения, чрез предлагане на нови места за срещи.  Отношенията ви с кръга от приятели ще се засилят. Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат съгласувани и вие сте в състояние да създадете отворена, толерантна атмосфера. Нещата изглеждат добре, когато става дума за финанси. Не си позволявайте да почивате на лаврите си, защото по-късно може да съжалявате за това. Физически се чувствате отлично, но най-вече сте загрижени за здравето на другите. Независимо от това, уверете се, че не пренебрегвате собственото си здраве.

...С вятъра ще те погаля, с първия лъч ще те събудя...

Телец

В отношенията ви с партньорът все повече ще се чувствате скучно. Започнете отначало и открийте отдавна забравените романтични думи. Проблемите, пред които се изправяте са по-сложни и взискателни от обикновено. Може да е полезно да се откажете от някои от обичайните си начини за действие и да дадете път на нови алтернативни решения. Днес няма да се справяте добре с вашите финанси, затова бъдете внимателни или може да понесете загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат. Здравето ви не е стабилно, направете всичко по силите си да не прекалявате с твърде натоварваща силова тренировка. Може да откриете, че сте достигнали границата на способностите си.

 ... Дали някога ще мине влак, водещ до "завинаги"?...

Близнаци

Днес е  без значение какво правите, вземете партньора си и възвърнете пролетта на връзката си. Проблемите с взаимоотношенията, които са изглеждали непреодолими, само за кратко време, може още днес да бъдат решени без допълнителни усилия. Дошло е време да съживите личните си взаимоотношения. Някои от колегите ви ще завиждат, но няма да разкрият как се чувстват, тъй като ще се опитат да се възползват от вас. Вашите финанси преминават през положителна фаза. Старите препятствия ще отпаднат и скоро ще осъзнаете, че вашите бизнес инстинкти се събуждат. Ако преди сте се чувствали уморени или износени, то днес очаквайте силен тласък в себе си, който ще ви подтиква към фитнес залите.

...Ако поемеш отговорност за себе си, ще развиеш глад, за да постигнеш мечтите си...

Рак

Нещата днес в любовта може да претърпят известни трусове, затова не се питайте, какво можете да направите, за да противодействате на това безразличие, а се запитайте какво желаете да направите за тази любов. В семейството,  най-вероятно също нещата ще се разклатят. През днешният ден няма да получите необходимата подкрепа от близките си. Отношенията ви не са толкова добри както преди. По-добре е да обсъдите ситуацията с приятели, тъй като те ще виждат нещата по-обективно. На работното място ще бъдете изправени пред почти невъзможна ситуация и ще се сблъскате с много проблеми, които трудно ще разрешите. Въпреки желанието ви днес да си купите нещо ново, много по-разумно ще бъде да изчакате по-добра оферта. Бъдете внимателни със здравето си и избягвайте да пътувате на дълги разстояния.

...Има гняв, който няма нищо общо със злобата...

Лъв

Днес се очертава да имате способността да създавате ситуации, които могат да направят мечтите ви реалност, а не просто безцелно да губите времето си. Не бъдете раздразнителни, защото приятелите и роднините ви могат да се почувстват отхвърлени. Всяка опозиция на работното ви място може да окаже ненужен натиск върху плановете ви. Не се отказвайте да се изправите срещу проблемите от служебен характер. Денят по делови и финансови въпроси не се очертава да върви по вашите предварително заложени планове. Днес е моментът да излезете от летаргията, започнете да тренирате отново.

…Животът е мистерия…сляпа светлина и недостъпна истина, които изумяват...

Дева

Не всичко в личния ви живот върви както искате през днешният ден. Приятелите и семейството ви имат свои собствени желания и цели и няма да ви обръщат толкова много внимание. Повтарящите се проблеми на работното място изискват внимание и се нуждаят от пълна концентрация. Не пренебрегвайте днес трудностите, които предстоят и не бягайте от проблемите. По възможност, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да възпрепятстват вашите желания и проекти. Спестявайте пари, за да можете гъвкаво да реагирате на неочаквани разходи. Днес не забравяйте да се погрижите за себе си с леки упражнения и релаксация, както и богати на витамини храни. Нуждаете се от всички тези елементи, за да се възстановите от напрегнатият ден изпълнен с трудни задачи.

… Не плачи, когато си потънал в проблемите...представяй си как бучката захар се топи в кафето и му предава сладост...

Везни

Споровете между вас и партньора ви не са на дневен ред през този ден. Не пропускайте да се възползвате максимално от положителните си качества и изцяло насочете вниманието си към близки и роднини. Всичко се движи в положителна посока, както се очаквали. Днес сте в състояние да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения, както и да поемате нови ангажименти.  Внимавайте с парите, трябва да прецените плюсовете и минусите на всеки приход и разход, така ще спите спокойно. Имате достатъчно сили, за да се заемете с каквато и да е напрегната задача, която ви тревожи. Освободете се от негативните мисли и всякакви вредни пороци, които могат да повлияят на здравословното ви състояние.

...Не винаги думите съвпадат с факти, както не винаги ласките съвпадат с любовта...

Скорпион

Не отхвърляйте днес неприятните за вас въпроси от любимия си човек, направете необходимите компромиси, все пак щастието се гради именно на тях. Не очаквайте утеха от семейството си точно през този ден. Днес вашата работа се очертава да бъде изпълнена с несигурност и конфронтация. Не си позволявайте да се претоварвате. Запазете спокойствие, избягвайте конфликтите, за да не се влошат отношенията ви с колегите. Ще бъдете на загуба, ако направите голяма инвестиция или покупка. Слушайте тялото си и направете нещо добро за вашето здраве. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие. Един масаж през днешният ден ще извърши чудеса.

...Всичко се връща на този свят освен миналото...

Стрелец

Днес вашият партньор просто ще иска да бъде изслушан, или  ще се нуждае от повече време, което да прекарате заедно. Наблюдавайте реакциите и използвайте позитивната си енергия. Ще разполагате с изобилие от енергия за себе си, вашето семейство и приятели, окажете им необходимата подкрепа. Днес е подходящо време за реализиране на плановете ви. Звездите са благосклонни към вас. Не оставяйте неизплатени финансови вземания да останат неплатени, тъй като в момента разполагате с необходимите средства. Отдайте се на упражнения на чист въздух, които ще се отразят чудесно на здравето ви и вашата жизненост.

...Има и такива уникални хора, не казваме нищо, а те разбират всичко... Казват всичко, ала не разбираме нищо...

Козирог

Днес трябва да се съсредоточите върху важните неща в живота си като партньора, семейството и любовта ви. На работното ви място почти всеки ще търси вашето съдействие и съвети. Възползвайте се от обстоятелствата и увереността ви и започнете нови финансови проекти - определено си струва. Това може да е нещо, което искате от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция. Днес се очертава да изпитате огромна необходимост от физическа активност. Помислете как бихте могли да балансирате този свой стремеж и го съчетайте с танци. Танцувайте колкото умеете и се забавлявайте на воля, за да сте във форма.

...Има и такива уникални хора, не казваме нищо, а те разбират всичко... Казват всичко, ала не разбираме нищо...

Водолей

Ако все още носите много проблеми от миналото си с вас, днес трябва да гледате само напред. Не се страхувайте от промените. Вероятно ще ви поднесат изненада, особено когато става въпрос за любов и романтика. През днешния ден приемете всяка критика сериозно. Това ще ви помогне да разберете по-добре своите слабости и да постигнете напредък с предишните си планове, като подобрите шансовете си за успех. Очертават се промени в кариерата, които отдавна сте имали предвид, действайте смело.  Уверете се, че не се разпилявате във финансов план, в противен случай може да загубите вдъхновението си за повече парични средства. Променете хранителните си навици, за да се почувствате отново жизнени.

… Животът не се случва... животът просто ни отговаря ...

Риби

За щастие днес звездите са ви оборудвали с много чувствителност, така че да не се сблъсквате с никакви проблеми с вашият партньор.  Използвайте възможността през този ден да подновите контактите си със семейството си. Те ще бъдат доволни и ще може дори да успеете да разрешите старите конфликти. Днес бъдете особено предпазливи с колегите си, всяка казана дума може да влоши отношенията с тях. Не прекалявайте със сладките продукти днес, консумирайте повече плодове.

... Смисълът е в погледа ти, не във формата, която изглеждаш...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.