На 5 февруари 2019 година посрещнахме Земната свиня/глиган. Тя ще бъде една интересна и щедра година, с положителни вибрации за повечето зодии. И през тази нова година ще следваме своя път, ще имаме девизи, които ще ни водят напред. Кой е вашият според зодията, вижте в следващите редове.

Овен – Движение

През новата китайска година, Овенът определено няма да скучае, а той и не обича скуката. Родените под тази зодия ще имат желанието да открият нови хоризонти и да научат нещо ново. Също така ще са в състояние да постигнат много от своите цели, а положителната енергия на Глигана ще им помага, пише Az-jenata.bg.

Телец – Сила

Нищо не може да ви спре по пътя към осъществяване на мечтите ви. Не се колебайте да планирате и да си поставяте цели. Вие ще се справите с всички трудности. Всеки който се опита да ви навреди, ще се провали. Бъдете смели!

Близнаци – Самопознание

В годината на Жълтата земна Свиня, Близнаците ще разберат от какво наистина се нуждаят, за да постигнат пълно щастие и това ще им помогне да се движат в правилната посока. Новата китайска година ви обещава много светли моменти и нови открития.

Рак – Промяна

Годината за родените под знака на Рак ще бъде белязана от невероятни промени. Всичко върви възможно най-добре. Не се страхувайте от новото. Само вашите страхове и притеснения могат да ви причинят проблеми. Промените ще бъдат благоприятни, дори ако на пръв поглед изглеждат напълно различни и неудобни за вас.

Лъв – Доверие

Самоувереността ще помогне на представителите на зодия Лъв да постигнат целите си. Ще преживеят много нови неща. Не бива да се страхуват, защото годината ще бъде щедра към тях. Важно е да внимават на кого се доверяват и да не спират да вярват в положителните вибрации на Глигана.

Дева – Късмет

Въпреки че годината няма да мине без проблеми, щастието ще бъде на тяхна страна. Успех, реализиране на цели, това ви очаква. Бъдете смели. Някои от събитията ще ви накарат да излезете от зоната си на комфорт, но ще открият нови възможности пред вас.

Везни – Радост

Ако началото на годината изглежда мъгливо, монотонно, до пролетта всичко ще се промени. Поредица от радостни събития ще доведат до приятни промени. Годината на Свинята ще поднесе на Везните невероятни изненади.

Скорпион – Успех

Скорпионите най-накрая ще могат да намерят своето място под слънцето. Не всички промени ще бъдат безболезнени, но няма да липсват и поводи за радост. Успехът ще бъде верен партньор на Скорпионите.

Стрелец – Преследване

Всичко което е необходимо на Стрелеца е да си постави цели и не просто да ги следва, а да ги преследва. Събитията ще бъдат благоприятни за постигането на вашите планове. Очаква ви интензивна година, в която пасивността ви ще бъде само ваш враг.

Козирог – Време за промяна

Новата китайска година ще накара Козирозите да се „отърсят от прахта“. Още в първите месеци, животът на родените под тази зодия ще ги изправи пред събития, които няма да забравят. Това може да са ярки пътувания, неочаквани събития, нови хобита, запознанства, любов.

Водолей – Изненада

Годината на Свинята обещава да бъде изпълнена с приятни изненади. Успехът ще дойде при вас от неочаквана страна и това определено ще ви направи по-щастливи. Първите месеци може да ви се сторят монотонни, но през лятото се пригответе за приятни събития.

Риби – Самореализация

Време е родените под знака на зодия Риби да престанат да слушат чуждото мнение, да послушат вътрешния си глас. Ако се уповават на собствените си решения и са активни, ще могат да постигнат невероятни успехи, за които дори не са се осмелили да мечтаят. Риби, напред!