За мъжете е трудно да изразят как се чувстват. Има някои неща, които няма да ви признаят, но бихте се радвали, ако знаете. 

Ето ги и тях:

Ерогенни зони

Мъжете също имат ерогенни зони, на които трябва да обърнете внимание по време на любовната игра и секса. Понякога е трудно да ги открием, но те карат мъжа да се възбуди за няколко секунди. Опитайте се обаче да разберете какво иска партньорът ви, не се страхувайте да питате.

Страх, че може да ви загуби

Може да се преструват, че всичко е наред, но когато мъжете усетят, че могат да загубят жената, която обичат, стават много несигурни. Те ще ви го покажат, като започнат да се отнасят с вас по различен начин, станат нежни, по-добри и ще ви обсипят с любов и внимание.

Страх, че не е достатъчно добър за вас

Мъжете смятат, че жената може да намери някой по-добър от тях, но никога няма да го признаят. Те ще се чувстват още по-застрашени, ако приятелите ви не приемат или одобрят вашата връзка.

Нужда от одобрение

Мъжете очакват жените да четат мислите им, така че няма да ви кажат, че се нуждаят от вашето одобрение или подкрепа. Сами ще забележите това, ако той започне да ви задава въпроси и започне разговор по дадена тема.