Независимо от колко време сте заедно с вашия любим, винаги може да ви изненада, уви, и неприятно с някоя изцепка по време на секс. Ето ги и най-дразнещите.

1. "Не си ли понапълняла?" Дори да е така, това не е изречението, което да каже един джентълмен, и то по време на любовната игра. Щом иска да прави секс с вас, най-вероятно ви харесва такава, каквато сте. Ако сте заедно дълго време и той просто приятелски иска да ви обърне внимание, че през последните две години сте качили 15 кг, то може и да го направи тактично и по всяко време, но не и когато сте в спалнята.

2. "На мен и без това не ми харесват големи гърди." Добрият съпруг и любовник ще си спести този коментар, както и мъдрата жена ще си спести критичната забележка относно размера на неговата мъжественост. Истинският познавач на женската душа ще отбележи това, което харесва у вас. Така знае, че ще има в леглото си доволна жена, готова да му се отдаде без задръжки.

3. "Как бях?" Мъжете са като малките деца и искат да бъдат похвалени. За успехите си в легото обаче обикновено питат тези, които всъщност не искат да чуят отговора, защото няма да им хареса. Добрият любовник няма нужда да пита, защото той разбира дали на жената й е било хубаво или не.

 4. "Свърши ли?" На първо място самият израз „свърши ли" не е особено романтичен, и то за зрели хора. Ако пък не сте получили оргазъм, което определено не ви прави най-щастливата жена на света, какво се очаква да отговорите? По-странният въпрос е как е възможно след времето, което сте били заедно, все още да не е в състояние да разпознава дали сте, или не сте „свършили". Все пак не всяка жена крещи като в порно филм, но има много други показатели за това, че е „достигнала финала". Друг е вече въпросът, че мъжът не може да различи истински от симулиран оргазъм, но тук вече отговорността не е толкова негова, колкото на тази, която твърде често е симулирала.

5. "Хайде де, съвсем набързо." Ето това е мечтата на всяка жена - да се почувства като надуваема кукла... Съвсем набързо предполага, че тя няма да е възбудена, но той ще си получи своето... А в какво състояние физическо и психическо остава незадоволената жена в леглото, вече не е негова работа. На първо място е обидно, на второ създава проблеми на жената и всички, които ще имат контакт с нейната изключително изнервена версия през деня. Не на последно място проблеми ще си има и виновникът за всичко това вечерта, когато се прибере след работа. Единствената причина за „бърз секс" е, ако жената е в настроение за такъв тип полов акт и сама си го е поискала.

6. "Какво ще кажеш да опитаме нещо различно - например тройка с Мария?" Мария е негова колежка, разбира се, дългокрака, руса, с мерки 90-60-90. Потиснете желанието да му издерете очите и вместо това се усмихнете и отговорете: „Става, но при условие че следващия път аз ще си доведа Сашо!" (Сашо е вашият фитнес инструктор).

7. "А секс за сдобряване?!?" Мъжете може и лесно да забравят някоя караница, но сканадалът е една от най-честите причини на дамите да не им е до ласки. От една страна, жената е толкова изнервена, обидена, огорчена, възмугтена и т.н., че идеята за един звучен шамар я блазни много повече от креватната аеробика. От друга страна, дори да не е чак толкова обидена, все пак е възможно да си мисли, че трябва да ви накаже за лощото поведение като ви лиши от това, което искате - в случая от секс.

8. "Какво ще кажеш за това...?" и се фръцка с...  бельо тип прашка. Как въобще е възможно на някого да му хрумне идеята да изобрети  бельо - мъжки прашки. Трудно ще се намери поне една жена, която с ръка на сърцето да каже, че й харесва гледката на мъжа й в това бельо. И все пак някои господа (не говорим за професионални стриптийзьори) доброволно си ги обличат, че даже и очакват да предизвикат възторг в леглото. Най-купувани са, незнайно защо, тези с тигрови или леопардови шарки. Ако ви се случи подобна изненада, обяснете деликатно на половинката си, че този тип бельо не събужда у вас еротични желания.

9. „О, Ани!", простенва той в кулминационния момент - вие обаче се казвате Елена...