От спалнята до центъра на града - тези флиртове и игри гарантирано ще засилят желанието помежду ви.

Дори и да имате отлична връзка, ежедневните проблеми може да направят секса по-малко приоритетен. На помощ идват секси игрите, които гарантирано ще дадат до повече вълнение между чаршафите... Каквито и да са причините зад тях, сексуалните затруднения са често срещани и могат да причинят търкания дори в най-добрите отношения.

Така че, ако се грижите един за друг и за себе си, ще трябва да работите върху възстановяването на сексуалния си живот и да го направите по-добър от всякога.

Секс игри могат да помогнат, особено ако връзката ви е здрава, но просто й липсва малко пикантност.

Но ако имате реални проблеми, тогава корекцията на повърхностно ниво може да не е достатъчна. Вместо това помислете за посещение на квалифициран терапевт.

Нека секси игрите започнат!

Секси игрите за двойки обхващат гамата от прости до сложни.

Можете да закупите сложни игри с различни реквизити от всеки секс магазин или сайт. Много двойки смятат, че купените от магазина игри помагат за поставяне на сцената и могат да облекчат кикотенето или нервността.

Въпреки това, някои двойки предпочитат да измислят свои собствени секси игри.

Ето няколко забавни и весели, които да опитате...

  1. Истина или предизвикателство

Превърнете това любимо тийнейджърско парти занимание в забавна секс игра за вас и вашият партньор. Единственото изискване е вашето въображение.

Нека всеки от вас да напише по 5 предизвикателства, като те могат да бъдат забавни, с цел разчупване на обстановката или скандални, свързани с конкретни сексуални практики, за които фантазирате, но нямате смелост да си признаете.

Поставете листчетата в шапка, като всеки от вас пита другия „истината или се осмеляваш”? Ако партньорът ви избере истината, задайте въпрос, на който умирате на знаете отговора и ще насочи вниманието му. За да бъдете още по-провокативни, може да облечете нещо секси, в което се чувствате добре.

  1. „Познай какво е това?”

Тази игра изисква известна предварителна подготовка, помислете какво ще възбуди партньорът ви при докосване и си набавете всичко необходимо. Ето някои идеи за реквизит: пера, лед, копринена панделка, нещо драскащо, което да използвате по гърба му, влажна гъба и т.н.

Позволете на ума му да се развихри. Съберете всички подбрани от вас предмети и ги поставете в кошница. Започнете да галите партньорът си с предмет от кошницата. Оставете го да познае какво докосва кожата му.

  1. „Рисуване и удоволствие”

Двойки, които рисуват заедно, остават заедно или поне могат да се насладят на един приятен и еротичен следобед в рисуване по тялото.

Потърсете магазини, които предлагат безвредни и дори ядливи бои за целта. Има брандове, които предлагат такива на основата на шоколад. Или си направете домашни такива на основата на масло, плодове, карамел и шоколад.

  1. „Пикник в леглото” на сляпо

В основата на тази игра е чувствената дегустация. Завържете очите и му подавайте различни топли и студени храни.

Например може да започнете с топъл кроасан с масло и шоколад, а след това му подайте хапка от любимия му сладолед. Сложете по малко бита сметана на всеки от пръстите си и ги поднесете към устата му, за да оближе всеки един от тях. Подайте му зърно грозде или ягода, като го захапете. Капнете няколко капки вино, върху долната му устна или намажете своите, с предварително пасиран банан и го целунете.

Храненето може да бъде наистина еротично, нали?

  1. Ролеви игри

Много приключенски настроени двойки вече са открили, че ролевите игри могат да бъдат прекрасен и вълнуващ начин да подобрят сексуалния си живот.

Ако си падате по мъже в униформи, например, може да накарате партньора си да де облече като полицай или войник. Или пък вие да се появите пред него като медицинска сестра или неговата любима героиня от филм.

Единственото, което се изиска е подходящ тоалет и да влезете в роля. Това мигновено може да ви изпрати в света на фантазиите. Изкусителна мажоретка, френска прислужница, жена пират или лошо момиче… Вие избирате. Вариантите са безкраен брой, трябва само да ги изпробвате.

  1. „Стриптийз покер”

Добрият стар стриптийз покер е сигурен начин да възобновите страстите между вас. Започнете с равен брой дрехи и премахвайте по една, всеки път щом загубите ръка. След като останете голи или полуголи, продължете със сексуални занимания, доставящи удоволствие на партньора ви всеки път, когато загубите.

  1. „Игри за напреднали”

Купете секс настолна игра или си направете своя. Единственото изискване е да се редуват, като взаимно се задоволяват по различни начини. Ако искате да направите игра по ваш вкус, просто следвайте тези стъпки:

  • Напишете на картончета еротични действия вариращи от леки докосвания до екзотични и дръзки такива
  • Сложете картите в купа и се редувайте да теглите карти на случаен принцип
  • След като изтеглите карта, трябва да решите дали вие да извършите действието или то да бъде извършено върху вас.

Толкова е просто, нали?

     8. „Извън града”

Когато увереността ви се повиши, с партньора ви може да преминете към занимания извън комфорта на дома. Бихте могли да пренесете ролевите игри на публично място, представяйки се за двама непознати, които се срещат случайно в бар.

Някои по-смели двойки посещават заедно стриптийз клубове.

    9. „50 нюанса… или DBSM „

Искате нещо нестандартно? Тогава, разиграването на фантазии, които включват елементи на S&M или робство, може да е подходящо за вас и вашия партньор.  Но не забравяйте, преди да играете тази игра , установете правила и насоки, които включват какво ще правите и какво няма са правите. Стоп думата е задължителна. Ако имате деца, изпратете ги при баба за уикенда, за да имате къщата за себе си. Тези занимания изискват повече пространство и свободно време.

Една вечер той играе доминиращата роля, а вие секси обект на неговите желания – а на следващата вечер сменете ролите. През това време желанията на доминиращия партньор трябва да бъдат изпълнени от покорния.

Разширете темата, като се позовавате на статия от списание, която може да сте чели.

Посочете секси игра, за която може би сте чували, и попитайте партньора си какво мисли да опита.

Подходете директно към темата. Купете секси игра като подарък на партньора си или предложете рунд на стриптийз покер следващия път, когато двамата останете сами.

Вместо обичайната вратовръзка или пуловер за следващия празник, дайте му картичка, съдържаща 52 „любовни купона“. Всеки може да бъде осребрен за каквото и да е секси действие, изобразено на картата. Кажете му, че има право да използва един купон седмично за следващата година.

Задаване на основни правила

Задайте основни правила, преди да играете секси игри. И двамата партньори трябва да могат да прекратят играта по всяко време – по каквато и да е причина.

Създайте „безопасни думи“. Някои двойки откриват, че особено по време на ролеви игри, „сигурна дума“ помага на нивото им на увереност. Това е дума, която е малко вероятно да се появи по време на вашата игрова сесия.

Всеки партньор може да използва безопасната дума по всяко време като знак за незабавно прекратяване на играта. Изключително важно е и двамата партньори да се уважават достатъчно, за да зачитат използването на безопасната дума и да приключат играта без въпроси.

Уважавайте уязвимостта на другия. Никога не се смейте на партньора си, когато играете секси игри. Някои от ситуациите може да са глупави и със сигурност кикотенето може да бъде здравословна част от добрия сексуален живот. Но да се смеете на партньора си, може да го унижите и да не желае да участва в бъдещи секси игри.

Хората са склонни да бъдат по-уязвими по време на сексуални ситуации, така че винаги се отнасяйте към партньора си с нежност и уважение.

Още съвети, за да запазите секси игрите забавни. . .

Не атакувайте партньора си и не се опитвайте да го принудите да направи нещо, което го кара да се чувства комфортно.

Никога не извеждайте секси игри като „поправяне“ на проблеми. Накарайте игрите да се почувстват като забавно допълнение към страхотна връзка, а не като необходим опит за поправяне на разбита връзка.

Подхранвайте опитите на партньора си по време на секси игри. Възможно е, независимо колко прекрасна е полицейската униформа, например, вашият партньор просто няма да може да изиграе ролята убедително.

Устоявайте на желанието да режисирате сцената и просто се насладете на изследването на най-дълбоките си фантазии.