Връзките са нещо доста трудно, като цяло любовта е нещо необяснимо. Точно тя заслепява жените, които в началото на връзката не могат да осъзнаят, дали мъжът до тях не е пълен задник. За щастие това заслепение постепенно отминава и очите на всяка жена се отварят. Тогава става ясно дали той е подходящ за връзка или не.

Ето няколко признака, които ще ви помогнат да разберете дали човекът до вас си заслужава или ще бъдете по-добре без него:

Не ви обръща достатъчно внимание

Например държи се ужасно по телефона. Не звъни да чуе как сте и какво правите, не отговаря на съобщенията ви бързо и дори забравя да го направи. Като цяло показва, че изобщо не мисли за вас, но иска да извлече максимума от връзката ви, като не дава нищо за нея, пише Actualno.com.

Не прави планове с вас

Ако повечето му планове са свързани с приятелите му и рядко се сеща да ви викне или да организирате нещо заедно, то не ви е нужен. Ако в последния момент се отмята и отказва да дойде на уговореното място, в уговореният час, то той не ви заслужава.

Егоист в леглото

Ако не го интересува вашето удоволствие, а зачита само собствените си желания, то той не се интересува от вас. Мисли единствено и само за себе си и дори не си прави труда да го прикрие.

Не е до вас в трудни моменти

Всъщност най-важно е да ви подкрепя, когато сте в депресия или не можете да се справите сами с проблемите си. Ако точно в тези моменти той бяга и си измисля оправдания, той не заслужава да бъде с вас. Ако ви обича ще ви подкрепя и във възходите ви, и в паденията ви. Ако е до вас, само когато сте на върха, този човек не заслужава да бъде част от живота ви, той се възползва от вас.

Не знае какво иска

Ако е минало прекалено много време от началото на отношенията ви, а той още не е сигурен какво иска и дали иска да бъде с вас, то можете да бъдете сигурни, че той не иска да бъде с вас. Просто използва времето, което му давате, за да се възползва максимално от вас. Вземете нещата в свои ръце и сложете край на тази връзка, ако изобщо може да бъде наречена така.

Не те запознава с приятелите си

Ако вече сте заедно от няколко месеца и ти все още не познавате нито един негов приятел, то това е червен флаг, който трябва да ви подскаже, че той не заслужава да бъде до вас и да се възползва от търпението ви. Ако се гордее с вас и иска всички да са наясно, че сте заедно, той ще направи всичко възможно да ви представи дори на родителите си.

Флиртува с други жени

Независимо дали го прави, докато е с вас или не, унижението е огромно, а никоя жена не заслужава това. Дори да е харесал външният вид на някоя жена, той не бива да показва това пред вас, тоест не е редно да я заглежда. Ако държи достатъчно на връзката ви ще се въздържи и няма дори да погледне друга жена.