В секса са важни не само действията, но и думите. Както добре знаем, жените обичат с ушите и нямат нищо против да получават комплименти не само в ежедневието, но и в леглото.

Правилните думи могат да накарат всяка дама да се чувства по-комфортно и разбира се, да я възбудят повече. Именно те са ключът между добрия и страхотния секс. Те са малките вълшебства, които могат да нагорещят обстановката и да предизвикат „изригване на вулкан“ от удоволствие.

 Ето и кои са 7-те неща, които всяка жена копнее да чуе в леглото:

„Обичам устните ти“

Целувките са естественото началото на секса, така че всяка представителка на нежния пол би искала да получи комплимент за своите устни. Това ще я накара да целува мъжа с още по-голямо желание, както и ще я предразположи за още много забавления...

„Ухаеш страхотно!“

Жените обичат да виждат, че на мъжете им е добре, особено ако те са причината за това. Поредният комплимент, който може да разтопи всяка дама.

„Толкова си секси!“

Всеки човек има недостатъци, но жените често ги превръщат в комплекси. Малко са дамите, които се чувстват 100% уверени в себе си, особено когато са чисто голи. Ето защо да чуят, че партньорът им ги намира за секси, е нещо като лекарство, което подобрява тяхното самочувствие. От това със сигурност следват само приятни неща!

„Изглеждат страхотно в това!“

Жените се стараят да изглеждат много привлекателни за своите половинки – купуват си ново секси бельо, обувки на висок ток или пък секси нощничка, все неща, с които да „изкушат“ мъжа. Оценяването на тяхното старание и физическа красота определено увеличава възбудата им. Бонус: ще бъдат готови да направят много неща, ако мъжът им опише точно в каква поза би искал да ги види с това секси бельо, например.

„Кожата ти е толкова мека“

Още един комплимент, който ще накара жената да се почувства по-желана, секси и възбудена. На дамите им харесва мъжете да ги докосват навсякъде и ако получат тази „програма“, сигурно е, че ще отвърнат със същото...

„О, да. Това е страхотно!“

Комуникацията е важна не само за добрата връзка, но и за добрия секс (особено, ако партньорите са заедно отскоро и все още не познават напълно любимите си неща в секса). Когато една жена чуе окуражителни думи, това я кара да се чувства невероятно и да прави нещата с още по-голямо желание и старание. Това определено е гаранция за незабравими моменти в леглото.

„Ти си най-добрата!“

Има ли смисъл да обясняваме защо всяка жена иска да чуе именно това в леглото? Всъщност всеки човек тайно си мечтае да бъде най-най-най във всяка една сфера от живота, особено в секса...