За да доставите максимална наслада от секса на един мъж, е добре да се запознаете с някои тънкости, за които той не винаги би ви признал. Приложени по онзи женствен и съблазнителен маниер, на който само една жена е способна, те директно биха го изстреляни към върха на удоволствието. Woman.bg подреди онези безумно сладки прийоми, които влудяват всеки представител на силния пол и превръщат секса за него във фантастично преживяване.

1. Да издавате стонове

Моля ви, само не стойте като бездиханни и неми кукли с ококорено плашещи очи, докато той се е надвесил над вас в желанието си да изтръгне от гърлото ви поне един звук. Дълбокото и стенещо дишане е сред онези елементи от любовната игра, които не само че допринасят за по-силната възбуда при мъжете, но и направо ги побърква от кеф.

2. Да се наслаждавате с всичките си сетива на секса

Широко разпространено е схващането, че мъжът по време на секс мисли първо за себе си, а едва след това – за половинката си. Абсолютно невярно! Ако дамата на сърцето му се е стегнала като агне пред заколение, това със сигурност би изпарило всякаква страст и желание у него за каквито и да било интимни ласки с вас в този момент. Повечето мъже отдават тялото и душата си в секса и вие не трябва да подценяват този факт. Влюбеният и обичащ мъж е готов на всякакви креватни подвизи, за да ви доведе до разтърсващ оргазъм.

3. Да му вържете очите и да поемете инициативата в свои ръце

Може и ръцете. Не забравяйте, че понякога и мъжете имат нужда да се отпуснат напълно в нежните обятия на половинките си и да се отдадат на страстните им милувки в буквалния смисъл на думата. Ето в такива случаи е добре да вземете нещата под свой контрол и да го доведете до влудяващ екстаз. За целта може да му вържете очите. Или ръцете. Да го възседнете отгоре и да развихрите въображението си до небесата.

4. Да го драскате нежно

Мъжете обожават да бъдат докосвани, също толкова колкото и жените. Целувайте ги по врата, по тялото, по знаете къде още, но в същото време включете в действие и... ноктите си. Нежното подраскване по гърба и задните му части по време на мисионерската поза например би го изпратило отвъд границите на насладата.


5. Да му шепнете на ушенце.

Мъжете си умират за озвучение по време на секса и ако към сластните пъшкащи тонове прибавите и някоя и друга мръсна думичка, това би го влудило тотално. Всякакви разновидности на думата „прави любов с мен“, поднесени колкото се може по-мръснишки и страстно, правят усещането неповторимо.

6. Да го масажирате

Масажът е екстра, по която мъжете особено много си падат, особено по време на любовната прелюдия. Масажирайте всичко, каквото ви падне в ръцете. Запазете енергията си обаче основно за онзи прекрасен и горд атрибут, готов да ви дари с най-неземното удоволствие.

7. Да оставите лампите светнати

За съжаление и огромно притеснение на жените, повечето мъже обичат светлината. Тя им дава възможност да се наслаждават на всеки един детайл от женското тяло, докато правят секс с любимата си – нещо, което ги възбужда до безумие и увеличава до несравнима степен удоволствието от върховния завършек.