В една връзка отношенията не се градят само чрез секс и споделяне на сметки. Интимността има различни нюанси и понякога дори неволно жените успяват на подлудят половинките си. Ето кои женски навици се харесват на мъжете.

1.       Събуждане с прегръдки

Мъжете също обичат да бъдат докосвани и прегръщани. На тях също им харесва да се чувстват обичани.  Когато любимата жена се сгуши сутрин в него и започне да го прегръща и целува е знак за любов. А и подобно събуждане е зареждащо и за двамата партньори.

2.       Прегръдки на голо

Мъжете се разтапят, когато сте без сутиен и ги прегърнете. Вашата голота действа по специален начин на мъжа до вас. Той ще се почувства прекрасно да усети тялото ви и да ви целуне. За мъжете това е красиво и секси.

3.       Събуждане като по филмите

Каквото и да си говорим, повечето мъже биха оценили високо събуждането с орална любов или секс за добро утро. Денят и на двамата ще започне вълнуващо. А кой знае, може да доведе до втори рунд за лека нощ!

4.       Голо тяло в леглото

Стига де! Няма мъж, който да откаже такова събуждане. Няма по-красива гледка от голото ви тяло сутрин и вечер до него. Определено ще се събуди щастлив, че сте до него в леглото. Ще може да ви погали и да се наслаждава на извивките ви.

5.       „Лъжички” и прегръдки

Поза „лъжички” е идеална както за секс с максимален допир до тялото, така и просто за няколко чувствени момента преди заспиване. Много двойки обичат да заспиват по този начин. А и така мъжът има достъп до тялото ви и може да ви докосва свободно навсякъде.

6.       Неговите дрехи върху вас

Под съзнателно мъжете приемат носенето на негови дрехи като акт на маркиране. Ако идеята е ваша, това е страхотен комплимент за него. Когато спите с него тениска или я обличате сутрин, докато пиете кафе, той ще почувства, че наистина сте негова и сте щастлива с него.