Въпреки че са популярна фантазия, тройките могат да объркат навигацията в реалния живот. Ако вие или вашият партньор се интересувате от идеята да имате тройка, отделете време, за да решите дали това е правилното решение за вас и връзката ви.

Как да настроите тройка

Изборът на правилния тройка партньор е от съществено значение за страхотно преживяване.

  • Артикулирайте това, което искате. Има различни предизвикателства, които трябва да имате предвид, в зависимост от това дали искате да включите непознати, познати или близки приятели. Включването на непознат в тройка изисква по-строг процес на проверка, за да се осигури химия и безопасност. От друга страна, ако замесите приятел, рискувате да усложните това приятелство. Бъдете ясни с желанията си и отчитайте всички потенциални емоционални рискове.
  • Използвайте приложения за запознанства. Сайтовете и приложенията за запознанства могат да бъдат полезни инструменти, когато търсите трета страна, която да включите в сексуалния си живот. Вие и вашият партньор можете да създадете общ профил, съобщаващ какво търсите в партньор тройка, независимо дали става въпрос за еднорог (обикновено бисексуална жена, която спи с двойки), някой, с когото да правите секс, докато партньорът ви гледа, или може би повече последователно трето лице, което да се включи във връзката.
  • Общувайте ясно. Без значение кого сте избрали да поканите, не забравяйте да установите ясни линии за комуникация. Когато намерите правилния човек, бъдете директни и честни относно вашите желания и очаквания. Може да отнеме известно време, но ако продължите да се представяте там, в крайна сметка можете да намерите подходящата трета страна, която да подобри сексуалния ви живот.

6 съвета за успешна тройка

Помислете за тези съвети как да имате здрава и успешна тройка.

  1. Задайте своето намерение . Отделете време да помислите какво искате да извлечете от преживяването, особено ако това е първата ви тройка. Опитвате ли се да изпълните конкретна фантазия? Искате ли да изследвате собствената си сексуалност? Липсва ли нещо от настоящия ви сексуален живот? Изясняването на желанията ви, ще ви помогне да се ориентирате в тънкостите на тройка.
  2. Обсъдете с партньора си в правилния контекст. Идеята за тройка може отначало да сплаши партньора ви или да предизвика ревност. Запазете спокойствие и обяснете причините, поради които се интересувате от тройка. Уверете се, че не използвате тройка като превръзка или отвличане на вниманието от съществуващ проблем във връзката. Добавянето на друг човек към вашия сексуален живот само ще усложни всякакви комуникационни или сексуални проблеми с партньора ви. Не забравяйте, че вашият партньор трябва да вземе решението сам - не се опитвайте да ги убеждавате. Ако вашият партньор е този, който предлага тройка, уверете се, че това също е нещо, от което се вълнувате. Ако не е, бъдете честни и обсъдете други възможности.
  3. Намерете правилния трети човек. След като вие и вашият партньор сте на една и съща страница, обсъдете потенциалните любовници, които да въведете в отношенията. Може би сте срещнали привлекателен непознат на дата на приложение или може би искате да включите най-добрия си приятел. Докато вие и вашият партньор чувствате химия с третото лице, можете да направите следващата стъпка, като се приближите до тях и отправите покана. Нека поканата ви бъде забавна и непринудена, но не забравяйте да бъдете директни и ясни.
  4. Задайте граници и основни правила. След като намерите подходящия човек за тройка, вие тримата трябва да седнете, за да обсъдите границите и основните правила. Съгласете се за кои сексуални действия ви е удобно да изпълнявате и получавате. Това включва всичко от целувки до проникване, до орален секс, до игра на BDSM. Винаги се уверявайте, че имате съгласие, преди да се занимавате с каквато и да е сексуална дейност. Важно е всички участващи страни да обсъждат практики за безопасен секс, за да се избегне предаването на каквито и да било полово предавани инфекции (ППИ). Решете дали трябва да използвате презервативи, ръкавици и други. Обсъдете с партньора си дали третото лице е поканено да преспи или не. След като установите граници и основни правила, задайте дата.
  5. Вземете се удобно и се насладете. Създайте правилното настроение за вашата тройка. Запалете няколко свещи, споделете бутилка вино и слушайте секси музика. Успокойте се един друг, като говорите и флиртувате. След като започне сексуалната среща, опитайте няколко различни позиции, докато намерите правилната, която работи и за трима ви. Гледайте да имате под ръка лубрикант и го използвайте често. Помислете за включване на секс играчки във вашата тройка. Правилната секс играчка може да добави вълнуващ елемент към срещата и да гарантира, че всеки се стимулира по начина, по който иска. Не забравяйте да почистите секс играчките си, преди да ги споделите. Не забравяйте, че ако се чувствате неудобно във всеки един момент, можете незабавно да спрете сексуалната среща.
  6. Обобщение. След тройката, бъдете отворени със сексуалните си партньори за това, на което сте се радвали. Обсъждането на опита може да помогне за облекчаване на всякаква ревност или неловкост. След като вие и партньорът ви останете сами, бъдете честни дали тройките са нещо, което искате да направите редовна част от сексуалния си живот или това е било еднократно нещо.

С подходящите партньори и ясна комуникация, добрата тройка може да бъде начин да изследвате своята сексуалност, да възстановите връзката с дългогодишния си партньор и да изпитате нови форми на удоволствие.