Знаете ли колко много ерогенни зони има по тялото ви, а вие дори не подозирате кои са те? Всички обичаме да целуват устните и шията ни и да се заиграват с „цветето“ ни, но ерогенните зони съвсем не се изчерпват с тях. Има още няколко места по тялото ни, които са изключително чувствителни и ако партньорът ви им обърне достатъчно внимание, може дори да достигнете до оргазъм.

Вижте кои са те:

1.Главата

Масажът на скалпа е прекрасно начало на любовната игра. Отпуснете се в скута на половинката ви и го помолете да прокара пръсти в косите ви. Допирът на пръстите със скалпа ви, особено в задната част на главата, може да ви накара да настръхнете.

2.Ръцете

По ръцете ви има множество нервни окончания, които ги правят изключително чувствителни. Хубаво е партньорът ви да наблегне върху пръстите ви. Целувките по върховете могат да бъдат влудяващо възбуждащи.

3.Ключиците

Ако половинката ви масажира нежно ключиците ви и областта около тях, ще усетите мигновено отпускане. А целувките между тях ще ви оставят без дъх.

4.Гръбначният стълб и кръстът

За някои хора кръстът е една от най-чувствителните зони в тялото. Само лек чужд допир до него може да ги накара да настръхнат. По същия начин действа и погалването на гръбначния стълб. С по-настоятелни движения можете да побъркате половинката си.

5.Вътрешната страна на лакътя

Тънката кожа от вътрешната страна на лакътя също е крайно чувствително място. Погалването дори и с един пръст на тази точка от тялото ви може да ви докара силни приятни усещания.

6.Пъпът

Сигурно сте изненадани. Около пъпа има много нервни окончания, освен това се намира в близост до извора на удовоствията – вагината. Много хора изпитват невероятно удоволствие от нежните целувки около него. 

Източник: Woman.bg