Ето нашия кратък наръчник за пози, в които можете да правите секс, без да се страхувате от внезапно посещение (на баба ви, например, с чиния топли палачинки в най-неподходящия момент).

Основните правила, които трябва да спазите за по-голяма сигурност са прости: затворете вратата, по възможност, и проверете дали леглото скърца…

 

     1. „Мисионерската“

Позната, но все пак приятна поза, която може да бъде практикувана както на леглото, така и на пода. Имаш свободна ръка, с която да покриеш устата си, в случай, че не можеш да се сдържиш. А интимността и способността да се целувате и чувствате един друг са безценни.

     2. 69 – един срещу друг

Вариант на така известната поза за орален секс, но сега и двамата лежите на своя страна, един срещу друг. Първо, по-лесно и удобно е и за двама ви, второ, имате повече въздух, защото не се усуквате. Трето, свободни са ви ръцете.

     3. Под душа

Сексът в банята е доста странно забавление, но в къща, където не живеете всеки ден, тази опция може да ви се стори въздуждаща и интересна. И такааа, повечето врати имат ключове, а звукът от водата заглушава останалите звуци. Предложение: постави си единия крак на ръба на ваната или душ кабината и не забравяйте да си подсигурите лубрикант (за всеки случай).

    4. Лице във възглавницата

Тихата версия на „кучешката“ поза. Легни по корем и се вдигни на колене и лакти. Това е добра поза за стимулиране на клитора и по-дълбоко, и чувствено проникване. И всички стонове, изразяващи колко ти е хубаво, ще бъдат скрити от възглавницата…

     5. Тихи „лъжички“

Позната поза – и двамата лежите на своята си страна (един зад друг). Повдигни си горния крак, за да осъществите проникването, а след това го пусни. Сега можете да се движите безшумно дори и върху скърцащо легло и да се наслаждавате на близостта си.

Източник: Cosmopolitan