Може и да ви се струва ексцентрично, но има много момичета по цял свят, които продават девствеността си непознати за тлъсти суми пари.

Ето няколко от най-скъпо продадените…

  1. Натали Дилан

През 2009г. 22 годишната възпитаничка на Калифорнийския университет оглави списъка на най-богатите девственички, като за загубата й тя получи 3.7 милиона долара. Първоначално тя започнала това като социален експеримент, но в крайна сметка изкарала тази сериозна сума.

  1. Грациела Ятако

Тази 18-годишна красавица, която е и модел щяла да спечели 1.5 милиона долара от канадец, ако не се била отказала в последния момент.

  1. Елизабет Рейн

Офертите към 28-годишна студентка по медицина достигнаха до 1 милион долара! По-късно обаче тя отстъпва, като заявява, че това е рекламен трик.

  1. UniGirl

Не знаем кое е било това момиче или човекът, който е спечелил търга. Но 19-годишната студентка от Нова Зеландия подвизаваща се под никнейма UniGirl и продава девствеността си за 32 000 долара през 2010 г.

  1. Роузи Рийд

През 2004 г. Роузи Рийд, жителка на Лондон, Великобритания, продава девствеността си за 12 853 долара на 44-годишен мъж.