Със сигурност, всяка жена си мечтае да срещне своя сексуален бог, който да я прати в небесата. Неслучайно, всички главни герои в булевардните романи са истински зверове, когато се стигне до леглото. Но как да си спестим „проба – грешка” ситуацията? Оказва се, че има няколко признака, които ще ви подскажат, че той e направо казано… зле в леглото.

1.       Целува се непохватно

Всяка жена има своите предпочитания както по отношение на горещите мигове в леглото, така и за целувките. Но ако той едва успява да нацели устните ви или облизва цялото ви лице, докато стигне до тях, то това е явна индикация, че и секса с него ще е точно толкова нескопосан.

2.       Егоистично поведение

Ако той се държи като егоистично копеле през цялото време, но вие смятате, че в леглото ще е истински бог и най-отдадения любовник на света… Помислете пак!

3.       Самохвалко

Aкo cи хaрecaтe фукльo, кoйтo oбичa дa ce хвaли c умeниятa и издръжливocттa cи в ceкca, дa знaeтe, чe зaд пoдoбeн рoд пaрaдирaнe ce криe чиcтa прoбa кoмплeкcaр. Нaпрaвo ce oткaжeтe oт нeгo. Ocвeн тoвa имa гoлямa вeрoятнocт, cлeд кaтo cи изгубитe врeмeтo c нeгo, дa пoчнe дa рaзпрaвя зaд гърбa ви прeд приятeли кaк ви e „cпукaл oт ceкc”. А може да стане и по-грозно, зависи до колко засегнете крехкото му его.

4.       Срамежливец

Този тип мъже е антипод на самохвалкото. Но това не прави нещата по-розови. Мъжет, които започват да треперят, докато се опитват да ви кажат „здрасти”, едвали имат особено много опит в сексуалните приключения. Съответно удоволствието ви с такъв мъж е малко вероятно, защото цялото им внимание ще е заето с това да попаднат на заветното място бз да пробият нови дупки в тялото ви.

5.       Мърльо

Ако един мъж не стига сам до заключението, че за да впечатли една жена е добре да има приличен вид, то не очаквайте особени умения от него. Вероятно , той е точно толкова немърлив и в отношенията си с жените.  С него едва ли ще изпитате удоволствие в секса, защото той дори няма да се сети, че трябва да ви го достави!

Да отворим една скоба – под приличен вид имаме предвид чисти и спретнати дрехи и подобаваща лична хигиена. Не очакваме костюм на Армани.