Една жена може да бъде възбудена по много начини и за това не е нужно само и единствено да бъде осъществен полов акт, а дори напротив. Ние сме изключително чувствителни и може да усетим удоволствие и чрез докосвания на точните места.

Не подминавайте стъпалата и пръстите на краката.

Мнозина сятата, че кожата в тези части на краката е чувствителна. Но много жени изпиват оргазъм от галенето на пръстите на краката. Ако при нежно засмуквате пръстите и периодично пускате език между пръстите, екстазът ще бъде незабавен.

Ушната мида също може да подари много приятни усещания.

Възбудата е гарантира, ако прекарате върха на езика по края на ухото. Развълнувано дишане и нежните докосвания ще разлюлеят кого ли не.

Докосването до устните е много важно за всяка една жена.

Именно чрез целувките, ласките и захапването на устните се предава страстта и нежността между партньорите. Лесно е да се стигне до възбуда с целувка, важното е по-често да се прави това.

Шията на партньорката също изисква особено внимание.

Достатъчно е доближите отзад, да докоснете кожата на шията с крайчеца на езика и възбудата ще бъде бързо постигната. Целувките, леките захапвания или докосвания с крайчеца на пръстите на тази част от тялото ще бъдат много възбуждащи.

Дупето е също чувствителна област от тялото на жената.

Двете му половинки може не само да бъдат галени или стискани, но може да бъдат целувани, хапани или пошляпвани. На много жени им харесват леките пошляпвания на дупето по време на секса.