Хората като цяло се делят на алфа и бета тип – някои са силни фигури, които наставляват и обединяват, а другите са тези, които биват обединявани. В това няма нищо лошо, просто така е устроен светът, пише Iwoman.

Ето защо има хора, които трудно се справят с напрежението на работното място, подтиснати са и не се чувстват добре, когато трябва да организират не само своите време и задачи, но и тези на останалите. Те просто не са родени лидери и най-често са родени под следните зодиакални знаци…

1. Близнаци

Когато един Близнак е поставен на ръководна длъжност, това се равнява на апокалиптичен ужас с доста комични елементи. Този знак е несигурен, често сменя мнението си и не се слави с особено красноречие. Близнаците „ще донесат вода от 10 кладенеца”, преди да кажат нещо наистина съществено. А когато изпаднат в неловка ситуация, ще я замажат с типичното си чувство за хумор.

2. Водолей

Още един знак, който определено не е роден за лидер. Всъщност, Водолеите са чудесни, когато става дума за планиране и организация, но предпочитат да действат „зад кулисите” и да не носят пряка отговорност. Точно този страх да не сбъркат някъде ги превръща в доста скучни водачи, лишени от вдъхновение.

3. Риби

Рибите живеят в илюзорен свят, в който всичко е подредено както им се иска, но в реалността им е трудно да подредят дори собствените си ангажименти. Те са адски чувствителни, склонни са да се затварят в себе си и да се изживяват като мъченици. Лидерството определено не им е заложено в кръвта.