Ролевите игри са чудесен начин да изследвате нови неща в безопасна среда. Това също е отличен начин да подобрите интимността с партньора си.

Ролевата игра може да бъде толкова проста или сложна, колкото искате, но освен ако не знаете откъде да започнете. Ето няколко свежи идеи.

  1. Облечете се като любимия си аниме герой за една нощ

Анимето и косплеят си проправят път в спалните по целия свят. И защо не? Това е чудесен начин да добавите малко забавление и фантазия към сексуалния си живот.

Ерен и Микаса; Лайт и Миса, Наруто и Хината – има много възможности, достъпни за вас. Просто се уверете, че сте избрали облекло, което е удобно и лесно за събличане – или не. Каквото искаш.

  1. Превърнете спалнята си в луксозен хотелски апартамент и изиграйте ролята на пиколото и госта

Пиколото и гостът е обичайна фантазия, която лесно можете да разиграете в уюта на дома си. Единият играе пиколо, който е професионалист и внимателен. Другият е гостът, който е взискателен, но и щедър на бакшиши. Тази фантазия може да бъде разиграна по много начини, в зависимост от това какво вие и партньорът ви обичате.

Ако се чувствате много палави – отидете на хотел и наистина се потопете във фантазията.

  1. Бъдете нечий личен асистент през нощта и сбъднете най-смелите му мечти

„Госпожице, бих искал да видя тези доклади на бюрото си до обяд“

„Ужасно съжалявам, сър, още не съм ги започнал. Ще понеса всяко наказание, което сметнете за подходящо".

Звучи интересно? Е, може да е още по-добре. Бъдете техен личен асистент през нощта и сбъднете най-смелите им мечти. И да, това включва секс.

  1. Домакиня от 50те – секси бельо, токчета и престилка

Превърнете почистването на къщата в нещо горещо и пикантно.

Облечете високите си токчета, облеклото на прислужницата, няколко хубави изцеления и се надявайте, че няма да направите грешки при почистването на къщата, в противен случай може да се наложи да го направите отново, след като вие и вашият партньор направите бъркотия от място.

  1. Друга култура. Бъдете гейша за една вечер

Японската култура е известна със своите строги традиции и силно чувство за чест. Като гейша от вас ще се очаква да осигурите всичко, което вашият мъж желае, без изобщо да разкривате собствените си желания или нужди.

Носейки традиционно кимоно и боядисано в бяло лице, ще му сервирате чай и леки закуски, преди да го заведете в спалнята за нощ на страстен секс.

  1. Ролева игра като различни видове животни или същества

С Великден зад ъгъла и Magic Motion Inc., която ви предлага контролирани от приложения секс играчки, можете да влезете във фантазията на Източното зайче. И двамата може да сте зайчета, или единият от вас може да е зайче, а другият може да бъде техен ръководител. Използването на управляван от APP вибрационен щепсел е чудесен начин да се впуснете в лек BDSM, ако това е нещо, което искате да изследвате.

Ако искате да поддържате нещата интересни, винаги можете да играете роли като различни видове животни с всеки нов празник. Чуваме, че пуйките са много популярни през ноември.

  1. Докоснете се до палавата си страна с фантазия за ученичка/учител

Ученическата фантазия е една от най-популярните. Дори Майкъл Скот го направи. Въпреки че силно се съмняваме, че косматите му гърди изглеждаха добре в малка ученическа рокля.

Така или иначе, директор и ученик, ученик и учител, задържане, забравена домашна работа – можете да разиграете много училищни фантазии и никога да не ви липсват. Просто развихрете въображението си. Ще се забавлявате!

  1. Включете белезници и изиграйте сцена на затворнически пазач/затворник

Ако наистина искате да подправите нещата, надзирател и затворник, които се забавляват като табу, е много популярна ролева сцена. Общоизвестно е, че затворниците са лишени от човешкото докосване, така че вие ​​ще сте този, който управлява изстрелите в тази фантазия.

Що се отнася до нас, крайно време беше тези белезници да се окажат на ръцете му – не на вашите.

Професионален съвет – Ако наистина искате да влезете в тази сцена – без секс за една седмица. Накарайте мъжа си да го моли.

  1. Ролева игра като непознати, които се срещат за първи път и правят секс веднага

Звъни ли Клайв Биксби? Ако Фил и Клер, най-домашната двойка в Америка, подобна на бяла ограда, могат да направят своя Свети Валентин пикантен – можете и вие.

Излезте в бар и се преструвайте, че не се познавате. Направете си мисия да се приберете вкъщи един с друг тази вечер – въпреки че не се познавате. Ще изпомпва кръвта ви.

  1. Пуснете сцена от любимия си филм или книга

Един от най-добрите начини да добавите малко пикантност към живота си е да изиграете сцена от любимия си еротичен филм или книга. Независимо дали вие и вашият партньор сте почитатели на класиката или искате да станете малко модерно-палави, пресъздаването на незабравим момент може да бъде невероятно забавно изживяване.

  1. Извадете бебешкото олио и вижте къде ще ви отведе чувственият масаж

Това е една от най-популярните идеи за ролеви игри – и има защо!

Може да бъде невероятно еротично да правите или получавате чувствен масаж, докато партньорът ви е със завързани очи. Не само засилва сетивата им, но и ви позволява да изследвате тялото им по нов и вълнуващ начин.

  1. Смяната на ролите може да добави допълнително ниво на страст към вашата връзка

Може би играете роли като себе си – но сменяте ролите? Например, обикновено можете да сте доминиращият, но този път да се подчините на партньора си. Това може да ви помогне да разберете какво е да се отпуснеш и да се чувстваш уязвим по време на секс.

Кой знае, може би ще разберете нещо ново за себе си, докато правите това? Да разберете себе си е ключът към поддържането на пикантността на сексуалния живот за дълго време.

 

Заключителен акт

Ако търсите начини да разнообразите живота си, ролевата игра може да е отговорът.