Искате ли да правите секс с непознат/а? нека си признаем - алкохолът много лесно ще ви помогне да свалите дрехите на човек, на който се хвърлили поглед. Най-големият съблазнител на всички времена и народи е алкохолът. Повечето двойки, които правят секс за първи път, са под въздействието на алкохол и са пияни. Алкохолът вкарва много повече двойки в леглото, отколкото курсове за съблазняване за мъже и жени. Благодарение на алкохола можем да се сближим по-бързо и да правим секс с нов партньор без да си задаваме много въпроси. Но замисляли ли сте се защо пияният секс е добър и защо трябва да пиете, за да съблазните някого? Попаднахме на 10 удоволствия и предимства от пиянския секс.
Важно! Трябва да уточним, че не препоръчваме безразборни сексуални отношения на пияна глава. Нито пък да се наливате до несвяст само и само, за да правите секс. Тук говорим за това, ако вече сме на градус как максимално да се възползваме от това по време на интимни отношения!

Ето кои са 10 удоволствия и предимства от пиянския секса:

1. Алкохол и смирение
Алкохолът бързо премахва всички забрани, табута, комплекси и съмнения между половете. Той особено помага на момичетата, които все още мислят кога могат да „дадат“ на мъжа, това, което иска, за да не бъдат считани за развратени и порочни. Сексът трябва да се прави, когато искате, а не да бъдете лицемери.

2. Алкохол и комплекси
Алкохолът отвежда комплексите на заден план. Обикновено изключвате светлината или се срамувате от несъвършеното си тяло? Край – алкохолът убива тези комплекси. Неувереността изчезва за миг. Когато хората са малко пияни, малките неща, които пречат на секса и оргазма им в трезво състояние, отстъпват на заден план.

3. Алкохол и бариери
Адекватните количества алкохол и коктейли премахват всички бариери пред секса. Много неща стават маловажни за разлика от желанието за секс на мига. Алкохолът събужда страст.

4. Алкохол и увереност
Влюбените стават по-смели и по-спокойни и се наслаждават повече, когато са пияни. Няма несигурност и глупава срамност. Уверените влюбени се забавляват много повече. Алкохолът прави момичетата порочни и вулгарни, което ги прави страхотни в секса.

5. Алкохол и професионализъм
Много хора са срамежливи относно това колко са добри в секса. Когато и двамата са пили, тогава няма такива съмнения. Мъжът е богът на секса, а момичето е секс бомбата. Основното е, че алкохолът наистина помага да се получи максимално удовлетворение и за двамата.

6. Алкохол и разнообразие
Когато си пиян, е лесно да експериментираш и да правиш интересни неща, вместо когато си трезвен. Оралният секс, различни секс пози, ролеви игри и различни експерименти и играчки се възприемат с гръм и трясък. С алкохолът ще направите много неща в секса, които отдавна сте искали, но сте били срамежливи.

7. Алкохол и забавление
Алкохолът ни прави позитивни, забавни и весели. И двамата сте на смела и позитивна вълна. За вас е лесно да си чатите, да се заблуждавате и да се събличате, за да правите сложен секс.

8. Алкохол и място
Когато и двамата пиете, нямате нужда от луксозни хотели и романтични легла. Можете да правите страхотен секс във всяка среда. Това може да бъде задната седалка на колата, уютно място сред природата, покривът на къщата, стълбището, склад или всяко друго повече или по-малко уединено място. Вие сте обхванати от страст и не се нуждаете от клишета, които само пречат и забавят страхотния секс за неопределено време.

9. Алкохол и продължителност на секса
Когато мъжът е малко пиян, той може да издържи по-дълго в секса и момичето се възбужда по-бързо. Това означава, че сексът ще бъде по-дълъг, по-качествен и по-ярък. Можете да се забавлявате почти през цялата нощ.

10. Алкохол и инстинкт
Алкохолът събужда звяра в мъжа и жената в момичето. Можете да бъдете животни и да се изразявате с цялата си слава и желания. Момичето може да крещи, да стене, да драска и да псува мръсно. Мъжът може да бъде груб, доминиращ и властен.

Удоволствията от пиянския секс са очевидни. Алкохолът направи много, за да събере много двойки, които са срамежливи и дълго време не са смеели да признаят сексуалните си мераци. Толкова много обещаващи връзки са започнали именно благодарение на пиянския секс. Помнете – алкохолът и сексът са най-добрите приятели.