Хората на находчиви същества, особено когато става въпрос за сексуално задоволяване. Понякога желанието може да ни изненада като време и място. Или стремежа към разнообразие. Независимо от причините, факт е че много ежедневни предмети могат бъдат превърнати в секс играчки без особени усилия.  Открийте сексуалния потенциал на нещата, които човек съхранява в своите чекмеджета, със следния списък.

Неща, които трябва да запомните, преди да използвате произволен предмет като секс играчка

Преди да вземете най-близкия предмет и да го използвате за секс, трябва да запомните някои неща, които да ви пощадят от неудобно пътуване до спешното отделение. Дори ако домакинските предмети могат да се използват за малко забавление, трябва да се внимава, за да се избегнат злополуки или усложнения.

# 1 Стерилизирайте тези предмети преди и след употреба.. Не използвайте същия този обект за първоначалното му предназначение, след като го използвате за интимни цели. Стерилизацията ще ви помогне да се наслаждавате на играта по-дълго. Плюс това ще предотврати възникването на аварии.

# 2 Проверете за остри ръбове или части, които могат да се откъснат. Не се вълнувайте твърде много, че да забравите да проверите своята импровизирана секс играчка преди употреба. Ако домакинският предмет има остри ръбове, които могат да причинят рани, забравете да го използвате за сега. Домакинските обекти с чупливи части, от друга страна, представляват по-голям риск. Те ще ви пратят директно в спешното отделение, в случай че част се откъсне и остане вътре във вас.

# 4 Използвайте презерватив над предмета, ако е възможно. Повечето хора игнорират това, когато настъпи моментът. Но използването на презерватив над домакинския предмет, може да бъде най-сигурният първи ход, който можете да направите.

И така, след като обсъдихме предпазните мерки е време да минем към съществената част.

Домакински предмети, които могат да се използват за секс

# 1 Зеленчуци вътре в хладилника. Различни зеленчуци във вашия хладилник, като краставици, моркови и тиквички, са някои прости предмети с голям потенциал за секс играчки. Сложете презерватив върху един, нанесете малко лубрикант и имате импровизиран вибратор. Просто не забравяйте да изберете свеж, за да не се разпадне по време на употреба. Измийте го старателно, за да предотвратите инфекции.

# 2 Банан. Какво е вкусна закуска и може ли да се използва и за секс? Банан. Те са евтини с хубава твърда текстура и са извити подобно на действителен пенис. Извивката го прави любим на повечето смели дами. Предложение за „сервиране“: увийте кърпа, напоена с гореща вода, за да я загреете малко, нанесете малко смазка и се насладете на вашия плодов фалос.

# 3 Четка за коса.  Дръжката може да се използва като импровизиран вибратор, за да завършите работата. Четката за коса не само ще направи косата ви да изглежда страхотно, но и ще обслужва другите ви нужди.

# 4 Подвижна душ глава. Подвижната душ глава е познато приспособление за жени, които обичат да се забавляват, докато се къпят. Завъртете клапана до максимално налягане и използвайте силната струя, за да стимулирате клитора. Направете нещата интересни, като завъртите още малко, докато не намерите най-доброто място. Работи най-добре, когато се използва с топла вода.

# 5 Електрическа четка за зъби. Работи на батерии. Разполага с подвижни части. Може да се използва като импровизиран вибратор. Излишно е да казвам, че електрическата четка за зъби не е подходяща само за хигиена на устната кухина, но и функционира като импровизирана секс играчка. Какво е по-добре? Модел, който може да се презарежда и има различни степени на вибрация. Просто не забравяйте да я почистите правилно, ако ще я използвате за първоначалното му предназначение.

# 6 Вибриращи играчки с пълнеж. Също така потенциал за вибратор е вашата стара играчка с батерии, пълнена от детството. Това е, ако не се чувствате прекалено странно в гърбането и кулминацията над стар спомен от детството си.

# 7 Свещи. Не знаете какво да правите с тези декоративни свещи, които се мотаят наоколо? Изберете размер, който ви е най-подходящ, потупвайте го и го използвайте като импровизиран вибратор. Свещите се оказват по-добър вариант спрямо други фалически предмети от бита. Те естествено се плъзгат по кожата и са здрави с по-естествено усещане..

# 8 Щипки за пране. От какъвто и материал да са направен, щипките за пране могат да бъдат използвани като щипки за зърна, ако сте любители на BDSM.

# 9 Пластмасови козметични флакони. Някои козметични флакони се предлагат в уникални форми, което им дава голям потенциал като дилдо. Изберете един с предпочитания размер и форма и го намажете с лубрикант.

# 10 Нанизи и украшения с мъниста. Според големината им можете да ги използвате за клиторна стимулация или като анални топчета. Стига кордата, на която са нанизани да е достатъчно здрава…

С малко креативност и някои предпазни мерки, обикновените предмети от домакинството могат да се използват, за да направят сексуалния ви живот по-интересен. Те са удобни и са в полезрението, да не говорим, че освен това ви спестяват малко пари.