Обикновено говорите ли си мръсотии в спалнята? В следващите редове ще ви дадем няколко идеи, с които бихте направили сексуалния си живот доста по-цветен.

Много двойки използват мръснишки разговори, за да запалят страстта в леглото. С това обаче много трябва да се внимава, защото ако кажете нещо не на място, може да развалите всичко и да убиете цялата възбуда.

За да избегнете това просто трябва да видите кои извратени думички ще влудят половинката, вместо да спрат нещата. Сега ще ви ги разкрием.

Проучване, направено с 5300 дами установи кои са най-възбуждащите фрази в леглото. Явно те могат да направят истински чудеса в спалнята.

Най-популярната фраза е "толкова ми е хубаво", поне това сочат отговорите на 32% от дамите. Жените явно харесват и по-мръснишки фрази, като "чукай ме по-силно", която е фаворит на цели 21% от представителките на нежния пол.

На трето място се нарежда "нуждая се от теб", която според 19% от дамите е много възбуждаща. На последните места остават "обичам тялото ти" и "възбуждаш ме много".