9-месечното момченце, което беше изрязано от корема на майка си, след като младата жена от Чикаго беше удушена с кабел, вече е в ръцете на баща си.

Припомняме, че зловещото убийство се случи преди около седмица, когато стана ясно, че тялото на 19-годишната Марлен Лопез е било намерено обезобразено. Жената е станала жертва на две жени, които я примамили в фалшива обява за детски дрешки.

Родилката била на финалната права от бременността си, но тогава била убита от 46-годишна жена и нейната дъщеря. Двете излязали бебето от утробата на Марлен Лопез и го отвели в дома си.

За случката се разбрало, след като бил подаден сигнал до спешна помощ, че бебето изпитва трудности при дишането. Екип пристигнал на място, а жените представили новороденото момченце като част от семейството. По-младата жена се представила като негова майка.

По същото време властите работили по сигнал за изчезнала 19-годишна тийнейджърка, която била в неизвестност повече от седмица. Оказало се, че случаите са свързани. Тялото на Марлен беше намерено в близост до дома на двете жени, а след ДНК тест станало ясно, че убитата е и негова майка.

Спешните екипи, пристигнали на място, установиха, че момченцето въобще не диша и макар да го стабилизираха, не дадоха големи надежди бебето да оживее. Днес обаче малкият Ядиел Лопез е в ръцете на баща си и е отворило очите си за пръв път, съобщават от "Inside Edition".

Зловещо убийство в Чикаго! 19-годишна родилка удушена, бебето – изрязяно от коремаЗадържани са трима, сред които две жени. Едната се представила като майка на момченцето