Властите в САЩ разследват зловещо убийство. 19-годишно момиче, бременно в деветия месец, е било намерено мъртво в контейнер. Бебето е било отстранено от утробата на тийнейджърката и е било отвлечено.

По случая са задържани трима души, които са обвинени в убийство с особена жестокост. Сред тях са 46-годишна жена и 26-годишната й дъщеря.

Тялото на 19-годишното момиче било намерено на метри от дома на извършителите на тежкото престъпление, пишат от ABC News.

Марлен Очоа-Лопез е била в неизвестност от 23 април. За последно била видяна да излиза от училището, в което учила.

19-годишната девойка отишла до дома на задържаните жени, след като видяла обява във Facebook за продажба на детски дрешки, обясняват от полицията.

По-късно разследващите намерили бебето в жилището им, а 26-годишната жена го представила като свое дете.

След самопризнания станало ясно, че двете американки са извършителки на жестокото убийство.

Очоа е била удушена с коаксиален кабел, преди бебето да е извадено от утробата ѝ. Новороденото било в изключително тежко състояние, дишало трудно. Затова престъпничките се обадили на Спешна помощ и казали, че едната от тях е родина, но "бебето й не е добре".

Медиците установили, че детенцето изобщо не диша. Цялото било посиняло. ДНК тест потвърдил, че 26-годишната убийца няма кръвна връзка с новороденото, а негова майка е именно убитата Марлен Очоа-Лопез.

В момента лекарите се борят за живота му в болницата, но шансовете са минимални.