Западна Европа ще бъде ислямска земя след 10 години. Това прогнозира знаменика руска ясновидка, победителката в „Битката на екстрасенсите“ маг Наталия Бантеева, пише "Южний фередалний", цитирани от Novini.

Според нея ЕС се намира на границата на агонията и смъртта. Политиците, загрижени от вътрешните си проблеми, виждат заплаха за ЕС в разкола и напускането на отделни държави. Магът смята, че ситуацията е много сериозна.

„След 10 години манталитетът на населението ще се промени изцяло, което ще стане и краят на лидерската и цивилизована Западна Европа, която ние познаваме днес. На власт в Европа през идните 10 години ще дойдат хората, дошли от семействата на арабски бежанци“, чертае хоризонта Наталия.

„Европа умира. Проблемът не е в това дали ЕС ще се запази, а в това, че т.нар. европейски ценности ще бъдат забравени“, прогнозира ясновидката. Според нея не само равенството на жените с мъжете, но и шумните гей паради ще останат в миналото. В мюсюлманска Европа скоро ще стане нормално мъжете да имат по няколко съпруги и те да им работят от сутрин до вечер. Европейките ще ходят забулени като жените в арабския свят.

„Управляващият елит в Европа се е побъркал. Това е агония. Старанието да се спаси Европа вече е безсмислено. До пет години по-голямата част от населението на Стария континент ще е мюсюлманско“, добавя руската пророчица.