"Красиви и Работливи" е рубрика на TrafficNews , в която ще гостуват дами, които ще развенчаят мита, че красивите жени разчитат единствено на външния си вид, за да постигнат мечтите си. Представителната и стилна визия са необходимо, но не и достатъчно условие за успеха на една жена. За да си пробие път във все още мъжкия ни свят, тя трябва да притежава още редица качества - да са комбинативни, пробивни, самоуверени, да държат егото си под контрол и да работят при високи нива на стрес. В същото време обаче те не бива да губят и женските си качества - да са  състарадателни, но без да са сантиментални, да внушават сигурност и закрила, да бъдат енергични и с приключенски дух. 

Една от най-красивите пловдивчанки Виктория Иванова, която е модел и дизайнер на собствен моден бранд започна новата 2019-а година с голяма доза емоции, тропическо слънце и нови идеи.

Мястото, на което магнетичната брюнетка избра да почине e спиращата дъха - Доминикана или по конкретно Пунта Кана.

Пред Trafficnews.bg тя споделя, че изборът на мястото не е случаен, тъй като е имала нужда точно от толкова цветна и колоритна дестинация, която да остави отпечатък в новата колекция пролет-лято, която подготвя. 

Доста от идеите тя взима от Топлия остров и екзотичната част в Доминиканската република Пунта Кана. Вдъхновението идва лесно с плажа, небето, палмите, които дават необходимото на всеки човек спокойствие, в което да се отдаде на творчество.

С куп фотоси от "Мястото, където се срещат всички палми", тя отново доказа безупречния си усет към модата, като заложи на бански костюми, дрехи и аксесоари по последен писък на модата. 

Виктория не пропусна да посети и така известния плаж Баваро, който прославя  Доминиканската република по цял свят с белия си коралов пясък и живописна, някак дива атмосфера. Точно там тя опита и от традиционния кокос коктейл.

Вдъхновена от заобикалящата я магична атмосфера, тя разказва за най-актуалните цветове, които ще залеят подния подиум през идните месеци. 

“За пролет-лято 2019 ще заложа на свежите и така бъдещи актуални цветове от гамата на дъгата - жълто, оранжево, розово , свежо зелено и синьо... Всичко за една дама - кукленско и стилно, с приятен и красив за окото флорален или анималистичен принт. Топлия сезон е предразполагащ за цветове!" - разказва собственичката на Vanilia Atelier.
 
 
Рокли от шифон за плажа, къси топове и панталони с висока талия отново ще бъдат част от предложенията, с които идва новия сезон. 
 
Ретро очила и големи обеци, повлияни от стила на 90-те, остават стабилно на модната сцена. Жълтото пък остава основния цвят, който силно се откроява с присъствието си тази година. Ръка за ръка с него вървят светлите и ярки тонове.
 
 
"Лично мое мнение и съвет, е че бялото и бежовото ще стоят също така добре и актуално в летния сезон, въпреки лекото пренебрежение от модния подум тази година - допълва Виктория Иванова.