Националният отбор по художествена гимнастика ще представи продукцията си в Пловдив в зала „Колодрума“ на 26 септември от 19 ч. Талантливите ни спортистки ще бъдат посрещнати в МОЛ Пловдив на 26 септември в 10 ч. Там те ще раздават автографи и ще се снимат с феновете си, вечерта е и спектакълът им, пише PlovdivTime.bg .

„Това е традиция от преди 30 години, на която изпращахме или посрещахме световните и европейски шампионки. Искаме да възродим тази спектакли, за което момичетата избраха Европейската столица на културата да е първата дестинация“, разказаха организаторите в аванс.

В продукцията ще участват основният състав на националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално и ансамбъл, националният отбор по спортна аеробика, който е базиран в Пловдив. Специално участие ще има и Орлин Павлов. Поканени са всички пловдивски клубове с техните гимнастички, които също ще изиграят атрактивни съчетания.

Сред гостите на продукцията ще бъдат с ветовни и олимпийски шампиони, граждани на Пловдив, както и известни личности от областта на изкуството и културата от града. 

Билети може да се закупят на касите на EASY PAY и EPAY GO. Цените им са по 15, 30 и 40 лв