ЦСКА отпадна от Лига Европа след втора загуба с 2:1 от датския Копенхаген. При този резултат завърши и първата среща в София преди седмица. Червените опитаха всичко и не могат да бъдат винени за играта си на реванша, но в крайна сметка трябваше да отстъпят.  Те бяха ощетени и от рефера, който допусна първия гол да бъде от явна засада.

Домакините откриха в 23-ата минута откри резултата. Томсен преодоля безпрепятствено 30-40 метра през центъра на терена и изведе Н,Дойе сам срещу вратаря, а таранът без проблем вкара. Попадението обаче трябваше да бъде отменено, тъй като голмайсторът на домакините бе в положение на засада.

ЦСКА отговори подобаващо в 58-ата минута, когато Мауридес изведе Евандро сам срещу вратаря и нападателят изравни. Само шест минути по-късно обаче датчаните отново поведоха и пак с гол на непокрития Н`Дойе, който се разписа след центриране от корнер и удар с глава. В 67-ата минута ЦСКА-София имаше шанс да изравни при повече късмет, когато Вавро опита да изчисти шут на Тиаго, но за малко не си отбеляза автогол.