Невероятно шоу  на Античния театър  направиха от демонстративния отбор на World Taekwondo, който гостуват под тепетата. Специален гост на събитието бе най-великият български футболист Христо Стоичков, който изгледа уменията на гостите от Южна Корея.

Световният демонстративен отбор по таекуондо направи уникална демонстрация на сцената на Античния театър в Пловдив, който за една нощ се превърне в истински Колизеум. Камата счупи няколко дъски с прословутата си "левачка". Жителите и гостите на Пловдив се насладиха на невероятните изпълнения на получателите Златен бутон в шоуто "Америка търси талант" изпълнители от Република Корея.

Към този невероятен тим бяха включени и 10 български състезатели, представители на нашия демонстративен отбор. Световният демонстративен тим е в България за откриването на две световни първенства - СП за кадети, СП за юноши и девойки и най-големият световен форум в таекуондо – Генералната асамблея на World Taekwondo. Те се провеждат едновременно в София до 7 август