Пловдивчанин извоюва бронзов меда в  европейското първенство по класическа борба за момчета. Състезанието се проведе в София. Състезателят на "Локомотив Пловдив", Мартин Шишеков спечели медала в категория до 75 кг, като постигна 3 убедителни победи над съперниците си от Латвия, Азърбайджан и Сърбия с технически тушове. Загуби само от представителя на Беларус.

Другия наш състезател Димитър Димитров в категория до 38 кг остана 7-ми, като на репесажите отстъпи на състезателя на Унгария.

„Не мога да опиша колко съм горд с вас момчета продължавайте винаги в същия дух и успехите винаги ще ни съпътстват. Искам да благодаря на Президента на клуб по борба "Локомотив Пловдив" Иван Костадинов, треньора Стамат Марков, директора на спортно училище "Васил Левски" град Пловдив Ружка Генова, зам. директора Михаела Стайкова, Българската федерация по борба, треньорите на националния отбор, родителите на момчетата и всички останали, които ни помогнаха да постигнем тези резултати. Голям поклон пред всички!“, коментира състезателят.