Националният отбор на България по волейбол за мъже ще се срещни с пловдивчани днес от 19,45 часа. Звездите от селекцията на Силвано Пранди ще раздават автографи в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в мол "Пловдив".

А всички желаещи ще могат да си направят и снимки за спомен с волейболистите, преди състезателите от мъжкия тим на България да излязат за първи път в Пловдив в битки от Волейболната лига на нациите. Националите са най-стария жив град в Европа и Европейска столица на културата за 2019 г. за предстоящите мачове от турнира с най-силните отбори в света. От 28 до 30 юни в зала "Колодрума" в Пловдив "лъвовете" посрещат САЩ, Иран и Сърбия.

В петък българите се изправят срещу САЩ. В събота е двубоят с много силния тим на Иран, а в неделя е битката срещу Сърбия. Всички срещи на България са от 20,40 часа. Билетите за домакинския турнир от Волейболната лига на нациите при мъжете от 28 до 30 юни са в продажба онлайн на ticketportal.bg и партньорската мрежа в страната, както и на касите на Дома на културата. В дните на мачовете билети се продават от 14 часа и на касата на "Колодрума".