Марица (Пловдив) стартира контролите срещу турския Йешилюрт (Истанбул) със загуба с 1:3 (18:25, 19:25, 25:19, 23:25). Двубоят се проведе в зала Лаута. Добрина Христоскова стана най-резултатна за шампионките с 13 точки, а завърналата се в клуба Десислава Николова добави 11. Силвия Андреева се отчете със 7 точки. Туркините са на лагер в Пловдив и двата отбора ще изиграят още два спаринга в петък и събота. Срещите ще се играят пред закрити врата.

Марица пуска абонаментни карти за предстоящите домакински мачове в Шампионската лига и Нaционалната волейболна лига до края на сезон 2019-2020. Картата е на цена от 35 лева. Картите могат да бъдат закупени по време на домакинските срещи на Марица. Маричанки започват защитата на титлата в НВЛ с домакинство на Перун (Варна), но все още не е ясен денят и началният час на двубоя. Те ще се продават и в онлайн магазина в клубния сайт. Всеки, който закупи абонаментна карта ще получи и подарък фен артикул на Марица.

Картата замества билети на обща стойност от поне 70 лева. На този етап Марица ще има поне осем домакинства в НВЛ (цени на билетите от 5 лева) и три в Шампионската лига (цени на билетите от 10 лева). Абонаментната карта, както и разнообразие от клубни фен-артикули, можеш да закупиш в онлайн магазина тук.

За повече информация: 0886 001221