Днес проведох среща със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова, с която обсъдихме появилите се разногласия между нея и Българската федерация по Кану-Каяк. Поех ангажимент, че ще направя всичко възможно Станилия да продължи по най-добрия начин своята подготовка за Олимпийските игри в Токио и да получи предвидените за нея средства.
 
По време на срещата бе обсъдено състоянието на базата на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе. Клубът ще получи средства от Министерството на младежта и спорта за закупуването на нови канута.
През следващата седмица приех покана за посещение в Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе, по време на което ще се запозная с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.
 
На срещата присъстваха и представители на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе, председателят на клуб „Георги Демирев“ – Цвета Демирева, треньорът по кану-каяк Ева Пашева и състезателят Кристиан Душев.
По-късно се срещнах и с председателя на БФ по кану-каяк Николай Бухалов, с който обсъдихме развилата се ситуация и разногласията със състезателката Станилия Стаменова.