Бул. „Никола Вапцаров” край кметството в Кючука осъмна в транспарант „Язов, оставка!”. Вероятно той е бил сложен от фен организацията на „канарчетата” „Лудата банда”, които във Фейсбук страницата си обясниха защо искат неговата оставка.

Според тях Язов е абдикирал от задълженията си като кмет на „Южен, а вместо това цялото му внимание е насочено към изграждането на стадион „Локомотив”, като той е и възложител  на поръчката.

Ето и цялата позиция на „Лудата банда”:

Добро утро, Южен! Добро утро, Пловдив!

Предвид динамиката и страстите покрай събитията свързани със спортните съоръжения в града фокусът от наболелите проблеми в Южен се измести! Районният ни кмет се изживява повече, като контрольор и надзор на изграждането на стадион Локомотив, отколкото да изпълнява съвестно задълженията си спрямо жителите на Кичука, Остромила, Беломорски и Коматево!

Язов, кога ще бъде завършена ул. “Даме Груев” и стъпва ли ти крака там? Бурното и безразборно презастрояване нормално ли е според теб? Как и кога ще се разреши задълбочаващият се проблем с водоснабдяването? Сметоизвозването на добро ниво ли функционира? Връзка Модър-Царевец кога? Адекватно ли е едновременно да се затворят основни пътища и каква ти е оценката за причинените задръствания и ядове на жителите на поверения ти район? Отворен ли си за комуникация или работиш в неформален и неофициален стил -"Да, да, добре!" "Ще видим!"?

ЯЗОВ, КМЕТ ИЛИ ФЕН?!

Отговорите ги знаем, затова като твои работодатели, неприемащи целодневното ти висене на Лаута и неглижиране на проблемите в Южен те призоваваме да си вдигдаш партакешите посока задния двор на ВСИ! Там се вижда, че работиш присърце, Борецо за равнопоставеност!
ЯЗОВ, ОСТАВКА