Малко след като стана ясно, че планираното Общо събрание на акционерите в ЦСКА пропада, мутри нахлуха на "Българска армия", за да конфискуват клубния автобус.

В 12:00 часа юношите на "червените" с треньор Антон Димитров се събраха на "Българска армия", за да заминат за Пловдив, където им предстои да играят мач. Когато "червените" таланти се качиха на рейса, пътят на возилото бе препречен от няколко леки автомобила. От тях излязоха здрави бабанки, които се представиха за хора от лизингова компания и са дошли да вземат рейса, тъй като кредит на ЦСКА не е погасяван, съобщи нюз7. След близо едночасов скандал, мутрите направиха компромис и позволиха на детския отбор на ЦСКА да бъде закаран до Пловдив.

В рейса обаче се качиха и двама от здравеняците, които отпътуваха с талантите за предстоящия мач. Късно тази вечер ЦСКА се връща отново в София, а веднага след това автобусът на "червените" ще бъде конфискуван.

Екип на TrafficNews.bg посрещна юношите на ЦСКА на базата в Коматево.Ето какво разказа за случая старши-треньорът на юношеският тим Антон Димитров.

TrafficNews.bg