Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) спечели и състезанието от последният кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, което се проведе на гръцката писта „Серес“. Това е четвърта победа за пловдивчанина за този сезон от провелите се общо пет старта. Той бе най-бърз на Писта Хасково, Писта Русе и Писта Бургас, а в състезанието, провело се в Стара Загора завърши на втора позиция.

Въпреки, че грабна титлата в клас „Макси“ още в бургаското състезание, Маршавелов реши да стартира и в последния старт за сезона. В квалификациите той завърши с най-добро време и си гарантира първото място на стартовата решетка за самата надпревара. В самото състезание Маршавелов демонстрира пълна доминация на трасето от старта до финала, като нямаше никакви проблеми по време на надпреварата и до края успя да натрупа преднина от над минута пред втория.

Състезанието мина по-скоро като тренировка за мен. Стартирах заради уважението ми към организаторите на надпреварата. Малко ме е яд, че едни не дойдоха, а други не стартираха в самото състезание, сподели Маршавелов.