Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер са пред раздяла, за пореден път твърди британският таблоид "Сън". Причината е прозаична - многобройните им ангажименти, които им пречат да бъдат повече време заедно. Никол пътува по цял свят и е изцяло отдадена на работата си като съдия в британското издание на X Factor. В последния епизод на шоуто тя призна пред колегите си Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озборн, че си търси съпруг.

Никол дава всичко от себе си в предаването, а тренировките на Григор отнемат цялото му време. Те са отдадени един на друг, но в същото време са разочаровани от това, че единствената реална връзка, която поддържат, е по телефона, пише “Сън”, позовавайки се на източник, близък до звездната двойка.

Само преди няколко месеца двамата влюбени изглеждаха по-щастливи отвсякога на романтичната си почивка на остров Капри, но сега нещата стоят по друг начин, твърди "Сън". Пре идната седмица Гришо ще играе на силния турнир в Пекин, на който преди година достигна финал, побеждавайки преди това Рафаел Надал.

Таблоидът не за пръв път разделя българина и неговата половинка. След предишните подобни писания двамата показаха, че чувствата между тях не са изстинали. Предстои да видим как ще се развият нещата сега.