Билетите за предстоящия мач на Марица (Пловдив) с Динамо Казань (Казан) от Група C в Шампионска лига 2018 вече са в продажба. Един от най-добрите отбори в света гостува в зала Колодрума на 13 декември от 18:30 б.в. за историческия първи мач на български тим в груповата фаза на най-престижното клубно състезание.

Срещу цена от само 8 лева любителите на волейбола ще могат да изгледат на живо капитанката на Марица Радосвета Тенева и компания срещу капотанката на националния отбор Елица Василева и съотборничките и от руския Динамо и да подкрепят пловдивските момичета в техния европейски поход. За ученици и пенсионери входът е безплатен.

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.

Междувременно отборът на Марица (Пловдив) за момичета до 12 години (родени през или след 2006 година) ще вземе участие в III Коледен турнир Мини Волейбол в София този уикенд. Надпреварата се организира от ЦПВК (София) и спортна асоциация на МВР в столичната зала Раковски с участието на шест отбора.

Волейболистките на треньорките Цеца Тенева и Кристина Якимова са в Група Б заедно с връстничките си от Звезди 94 (София) и Тони Спорт (Берковица). В другата Група А сили ще премерят Бдин-Вида (Видин), Локомотив 1929 (София) и домакините от ЦПВК. Първите два отбора от всяка група се класират за полуфиналите на кръст в неделя, а третите ще се срещнат в спор за третото място.