18 хиляди пакетни билета за по-малко от 3 часа бяха продадени от отбора на Лудогорец за мачовете си от Шампионска лига. Срещу пакетния билет феновете получават билет за мачовете срещу Реал Мадрид на 1 октомври, Базел на 22 октомври и Ливърпул на 26 ноември. Най-бързо бяха продадени сектор А и за ограничените места в сектор В. Притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България бяха разпределили предварително голяма част от сектор В. Високите цени на билетите не спря футболните фенове, които вече изкупиха голяма част от билетите в сектор А и В.
В момента се продават пропуски за сектори Б и Г, като интересът продължава и има голяма вероятност билетите и за двата най-големи сектора на Националния стадион да бъдат продадени, ако не до края на деня, то поне до 2-3 дни. Голямото търсене на билетите се обяснява и с факта, че Лудогорец са единственият български представител в Шампионската лига, а и в тазгодишните евротурнири като цяло.
За да могат да изкарат и някой друг лев отгоре далавераджии веднага пуснаха оферти за продажба на билети на черно със завишени цени. На цени два, три пъти по-скъпи от нормалните се продават пропуски за сектор Г за Реал Мадрид и Базел, като дори в една от обявите се продават и 300 билета за 44-и блок в сектора, който в първия мач е предвиден само за гостите от Мадрид. Цената на пакетния билет е 300 лв., като максималната отстъпка,от която могат да се възползват след разрешение на хора от клуба е 10% и така цената може да падне на 270лв. В интернет средите обявените цени стигат до 1 500лв.
От 26 септември в продажба тръгват и единичните билети за мача с Реал (Мадрид), но само при условие, че има останали места на стадиона.

TrafficNews.bg