ЦСКА и Локомотив Пд завършиха 0:0 в редовното време и родълженията във финала на турнира за Купата на България на националния стадион "Васил Левски". Предстои изпълнение на дузпи. Още от самото начало двата отбора се вкопчиха в здрава битка за всяка педя терен, като червените установиха лек превес. Във 2-та минута Али Соу от червените нахлу мощно отдясно, но Милош Петрович успя да му отнеме с шпагат. В 17-та Евандро бе изведен отлично отляво, но не можа да отправи хубав удар и вратарят на Локо Мартин Луков спаси. В 35-ата минута играчите на Локо поискаха дузпа, след като Аралица падна в пеналта след съприкосновение със защитник на червените, но такава не последва. В ответната атака Тиаго стреля встрани от вратата. Към края на първото полувреме натискът на червените се засили В 43-та минута след корнер на Кери отляво Занев стреля с глава, топката рикошира в гърба на Али Соу и изненада вратаря Луков, който обаче извади блестящ рефлекс и спаси.

В първите минути черно-белите натиснаха съперника си, но не могат да създадат голови ситуации. В 62-та минута мачът бе прекъснат заради димната завеса от феновете на терена. След това символичните домакини изравниха играта. В 69-та минута Енрике отправи удар от границата на пеналта, който Луков спаси. 3 минути след това Турицов надбяга Томашевич отдясно, центрира и Енрике засече с глава, но Мартин Луков отново се намеси отлично и изби. Малко по-късно далечен удар на Мазику профуба встрани от вратата. В 83-та минута отноо Луков се намеси добре след коварен изстрел на Тиаго от фаул. До края на редовното време не се случи нищо интересно и се стигна до продължения.

В тях ЦСКА отномво започна по-активно  иповече търсеше гола. В 102-та минута шут на Кери от фаул ришошира в защитник на Локо и профуча край гредата. Локо започна по-активно второто продължение. В 12-ата минута Цветанов изпълни корнер отляво, Аралица отклони с глава към далечната греда, но топката дойде неудобна на Алмейда и той не можа да намери голово продължение. В самия край на второто продължение старши треньорът на Локо Бруно Акрапович смени вратаря Луков с Илко Пиргов. Нулевото равенство се запази и се стигна до изпълнение на дузпи.

ЦСКА: 13. Бусато, 19. Турицов, 26. Антов, 11. Занев, 18. Мазику, 6. Пинто, 15. Малинов, 8. Кери, 20. Тиаго, 10. Евандро, 22. Соу

ЛОКОМОТИВ ПД: 71. Луков, 20. Петрович, 25. Масоеро, 61. Алмейда, 34. Витанов, 10. Умарбаев, 50. Томашевич, 9. Карагарен, 16. Салинас, 14. Илиев, 77. Аралица